#Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε «μαμά» στο TikTok και oι fans τόνισαν πόσο πολύ της πάει η μητρότητα

queen.gr
Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.Περισσότερα...
12:09 04/03/2024

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Είχε μια “περιπτειούλα” με μια κοπέλα με την οποία μπήκαν μαζί στο παιχνίδι»

govastileto.gr
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν καλεσμένοι την Κυριακή 11/2 στην εκπομπή «The Break» και μίλησαν μεταξύ άλλων για τη σχέση τους, το διάστημα που έμειναν χώρια, αλλά και τη συμμετοχή τους στο Survivor. Αρχικά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε: «Έχω πει πολλά για τον Σάκη γιατί εγώ πριν φύγω για το Survivor ο […]
20:00 12/02/2024

Χριστίνα Κεφαλά: Η πρώην Survivor ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα και βάζει φωτιά στο ΟΑΚΑ

koolnews.gr
Η Χριστίνα Κεφαλά, πρώην παίκτρια του Survivor και γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού με τις ενέργειες και τις εμφανίσεις της, ως πρώην σχέση του Σάκη Κατσούλη αλλά και αιτία για το χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Μάλιστα είχαμε […] The post Χριστίνα Κεφαλά: Η πρώην Survivor ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα και βάζει φωτιά στο ΟΑΚΑ appeared first on Koolnews.gr.
08:58 05/02/2024

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: "Μου πετάει σπόντες για τον γάμο και τα παιδιά - Κάπου θα καταλήξει όλο αυτό" (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μεταξύ άλλων απάντησε και για την ενδεχόμενη πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη - Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor
13:00 08/01/2024

Τα πάρτι με νόημα των πρώην τoυ Survivor για την πρεμιέρα, οι αρχηγοί και οι 2 παίκτες έκπληξη

queen.gr
Γκέντσογλου και ο «φευγάτος» Σκωτσέζος αγαπήθηκαν από το κοινό. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλος, Άρης Σοϊλέδης, Σπύρος Μαρτίκας, αντέδρασαν με διαφορετικό τρόπο για την πρεμιέρα του Suvivor.Περισσότερα...
07:09 08/01/2024

O Σάκης Κατσούλης αποκαλύπτει την αμοιβή που λάμβανε στο Survivor

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε για την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής, το νέο του επαγγελματικό βήμα, την αμοιβή του από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά αναφέρθηκε και στην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όσον αφορά το Survivor ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Δεν δέχθηκα πρόταση για το Survivor και είναι απόλυτα […]
16:00 05/01/2024

Survivor: 2 γάμοι μέσα στο δίσεκτο 2024. Πότε ντύνονται νύφες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Βρισηίδα Ανδριώτου

koolnews.gr
Το πνεύμα του Survivor ενώνεται με τον έρωτα, καθώς δύο από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του παιχνιδιού, ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα, μοιράστηκαν ρομαντικές στιγμές και αποκαλύψεις για τους επερχόμενους γάμους τους. Ο Σάκης και η Μαριαλένα, με πέντε χρόνια κοινής πορείας, αποκάλυψαν την γλυκιά […] The post Survivor: 2 γάμοι μέσα στο δίσεκτο 2024. Πότε ντύνονται νύφες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Βρισηίδα Ανδριώτου appeared first on Koolnews.gr.
10:58 15/12/2023

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Μου άφησε πικρία το Survivor All Star, δεν πέρασα καλά»

zappit.gr
Στην κουζίνα του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί με τον σύντροφο […] The post Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Μου άφησε πικρία το Survivor All Star, δεν πέρασα καλά» appeared first on Zappit.
22:00 14/12/2023

Κατσούλης: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά & η πρόταση γάμου στην Βρισηίδα

NewsBomb
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας μαγείρεψαν σήμερα…Περισσότερα...
20:00 14/12/2023

Πεταμένα τα 20ευρα στο νέο αμάξι του Σάκη Κατσούλη: «Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις;»

eleftherostypos.gr
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μετά το Survivor All Star, η οποία περιλαμβάνει πολλές βόλτες, ταξίδια και ρομαντικές στιγμές. Μέσα από τα social media τους προβάλλουν συχνά στιγμιότυπα από τα παραπάνω, με τους χιλιάδες ακόλουθούς τους να τους παρακολουθούν με θαυμασμό και ενθουσιασμό. Το Σάββατο 4/11, λοιπόν, η δεύτερη […] Το άρθρο Πεταμένα τα 20ευρα στο νέο αμάξι του Σάκη Κατσούλη: «Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις;» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 05/11/2023

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ρομαντικό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας

okmag.gr
Ένα ρομαντικό δείπνο απόλαυσαν ο Σάκης Κατσουλης και η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο κέντρο της Αθήνας. Το ζευγάρι που είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ βρέθηκε στο Callas Gastro Bar, του επιτυχημένου επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης Τζίμη Σταθοκωστόπουλου. Mάλιστα o νικητής του Survivor All Star και η σύντρoφός του φωτογραφήθηκαν μαζί με τον επιχειρηματία, ο οποίος μοιράστηκε το […] The post Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ρομαντικό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας appeared first on OK! Magazine.
17:58 27/09/2023

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Μου στέλνουν μηνύματα για να σκεφτώ πονηρά για τον Σάκη, δεν θα πετύχουν τον σκοπό τους»

zappit.gr
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το […] The post Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Μου στέλνουν μηνύματα για να σκεφτώ πονηρά για τον Σάκη, δεν θα πετύχουν τον σκοπό τους» appeared first on Zappit.
10:00 25/09/2023

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκαναν το challenge της επόμενης τριετίας και έρχονται μωρά

queen.gr
Σάκης και Μαριαλένα μοιράζονται το ίδιο σπίτι από το 2021 όταν επιστρέφοντας από το Survivor κατάλαβαν πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο.Περισσότερα...
17:17 24/09/2023

Stan: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο του – Στο γήπεδο με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

okmag.gr
Μια πρώτη δημόσια εμφάνιση μια εβδομάδα μετά τον γάμο του έκανε ο Stan. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε μια σόλο εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στο γήπεδο ΟPAP Arena για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακό. O Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 8 Σεπτεμβρίου στην Πάρο, τόπο καταγωγής του […] The post Stan: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο του – Στο γήπεδο με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη appeared first on OK! Magazine.
10:58 18/09/2023

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά για την ανάρτηση στην Τήνο που έφερε αντιδράσεις – «Δεν θα απολογηθώ»

tlife.gr
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φέτος το καλοκαίρι επισκέφτηκαν την Παναγία της Τήνου για To άρθρο Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά για την ανάρτηση στην Τήνο που έφερε αντιδράσεις – «Δεν θα απολογηθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 14/09/2023

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στην Παναγία της Τήνου

okmag.gr
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της στο ταξίδι με τον Σάκη Κατσούλη στην Τήνο. Η πρώην παίκτρια του Survivor μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και στη Secret των Παραπολιτικών, ανέφερε πως ένα πιο μακρύ φόρεμα, δεν θα την έκανε πιο πιστή. Γιατί πήγατε στην Τήνο;  Πήγαμε γιατί εκεί έχω βαφτιστεί και […] The post Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στην Παναγία της Τήνου appeared first on OK! Magazine.
11:58 09/09/2023

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ένα μακρύ φόρεμα δεν θα με έκανε πιο πιστή, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά»

zappit.gr
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη για την έντονη κριτική που δέχθηκαν η ίδια […] The post Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ένα μακρύ φόρεμα δεν θα με έκανε πιο πιστή, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» appeared first on Zappit.
09:00 09/09/2023

Σάκης Κατσούλης: Νέα δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης» 

okmag.gr
Μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο Σάκης Κατσούλης στην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο νικητής του Survivor All Star μοιράστηκε και δημόσια τον έρωτά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης, είναι η δική μας ιστορία! Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την […] The post Σάκης Κατσούλης: Νέα δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης»  appeared first on OK! Magazine.
17:58 04/09/2023

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης εξομολογείται την αγάπη του για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Instagram και ετοιμάζει το μονόπετρο

koolnews.gr
Το ελληνικό ριάλιτι “Survivor” μας έχει προσφέρει αρκετές συγκινητικές και αξέχαστες στιγμές, αλλά η εξομολόγηση αγάπης του νικητή Σάκη Κατσούλη προς την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεχωρίζει. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Σάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει αγκαλιά με τη Μαριαλένα, με μαγιό, στην άκρη μιας πισίνας. Η φωτογραφία είναι σίγουρα ένας […] The post Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης εξομολογείται την αγάπη του για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Instagram και ετοιμάζει το μονόπετρο appeared first on Koolnews.gr.
08:58 04/09/2023

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το μήνυμα στήριξης στον Σάκη Κατσούλη μετά την υποψηφιότητά του με τον Νίκο Χαρδαλιά

tlife.gr
Ο Σάκης Κατσούλης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης 29/08 την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής To άρθρο Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το μήνυμα στήριξης στον Σάκη Κατσούλη μετά την υποψηφιότητά του με τον Νίκο Χαρδαλιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 30/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load