Πουέρτο Ρίκο: Ευλογήθηκε ο σταυρός στο σημείο ανέγερσης του ναού του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου

19:12 - 21/08/2021

ΤΕΕΣ: Το απόγευμα της 6ης Αυγούστου 2021 αφίχθη στη νήσο Πουέρτο Ρίκο ο βοηθός της εκκλησιαστικής επαρχίας Ανατολικής Αμερικής της Υπερορίου Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας επίσκοπος Μανχάταν Νικόλαος. Τον ιεράρχη υποδέχθηκε ο πρωθιερέας Γρηγόριος Τζουστινιάνο, προϊστάμενος της Αποστολής του Οσίου Ιωάννη της Κλίμακος στην πόλη Σαν Χερμάν. Ο Θεοφιλέστατος κ. Νικόλαος κόμισε στη νήσο το ιερό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πουέρτο Ρίκο: Ευλογήθηκε ο σταυρός στο σημείο ανέγερσης του ναού του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου

ΤΕΕΣ: Το απόγευμα της 6ης Αυγούστου 2021 αφίχθη στη νήσο Πουέρτο Ρίκο ο βοηθός της εκκλησιαστικής επαρχίας Ανατολικής Αμερικής της Υπερορίου Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας επίσκοπος Μανχάταν Νικόλαος. Το άρθρο Πουέρτο Ρίκο: Ευλογήθηκε ο σταυρός στο σημείο ανέγερσης του ναού του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο