Μουρίνιο: «Στην Αγγλία ήθελαν συνεχώς αντιπαραθέσεις και διαμάχες»

20:58 - 21/08/2021

Για τις συνεντεύξεις Τύπου που παραχωρούσε στην Αγγλία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει του αυριανού (22/8) αγώνα με την Φιορεντίνα στο Καμπιονάτο.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουρίνιο: «Στην Αγγλία ήθελαν συνεχώς αντιπαραθέσεις, μου έλειψαν οι συνεντεύξεις Τύπου στη Serie A»

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Ζοσέ Μουρίνιο για τους δημοσιογράφους και τις συνεντεύξεις Τύπου στην Αγγλία και την Premier League, τονίζοντας πόσο του είχαν λείψει οι αντίστοιχες στη Serie A. The post Μουρίνιο: «Στην Αγγλία ήθελαν συνεχώς αντιπαραθέσεις, μου έλειψαν οι συνεντεύξεις Τύπου στη Serie A» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Μουρίνιο: «Μου έλειψαν οι συνεντεύξεις Τύπου στη Serie A, στην Αγγλία ήθελαν συνεχώς αντιπαραθέσεις»

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Ζοσέ Μουρίνιο για τους δημοσιογράφους και τις συνεντεύξεις Τύπου στην Αγγλία και την Premier League, τονίζοντας πόσο του είχαν λείψει οι αντίστοιχες στη Serie AΟ Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε στην Ιταλία και τη μετά από έντεκα χρόνια, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρόμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετράει πλέον αντίστροφα για […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ