Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρουν»
22:00 - 21/08/2021
Για κλίμα τρομοκρατίας και απειλών μίλησε μια νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης, η οποία προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την πίεση που δέχονται οι υγειονομικοί να εμβολιαστούν.
Παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχουν παρενέργειες και θάνατοι από το εμβόλιο, αλλά αποκρύπτονται.
«Μας εκβιάζουν… ουσιαστικά μας εκφοβίζουν, μας τιμωρούν για την προσφορά μας τόσους μήνες, μας κάνουν bullying», είπε χαρακτηριστικά στο Focus FM σχετικά με την κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα, η ίδια αλλά και συνάδελφοι της υγειονομικοί που αρνούνται να εμβολιαστούν.
«Ένας λόγος που δεν θέλω να εμβολιαστώ είναι ο εκβιασμός και δεύτερον ο βασικότερος λόγος είναι ότι αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο εμβόλι
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr