ΒΙΝΤΕΟ - Λαμπρόπουλος: «Άλλο επίπεδο η Bundesliga - Έπρεπε να έχω φύγει νωρίτερα από την Ελλάδα»

14:02 - 22/08/2021

ΒΙΝΤΕΟ - Λαμπρόπουλος: «Άλλο επίπεδο η Bundesliga - Έπρεπε να έχω φύγει νωρίτερα από την Ελλάδα» 22/08/2021 Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στη Nova για την πρώτη νίκη της Μπόχουμ στην επιστροφή της στη Bundesliga, τον Κώστα Σταφυλίδη, τον εαυτό του, αλλά και την Εθνική Ελλάδος. Αναλυτικά η συνέντευξή του: Για τη Μπόχουμ και την επιστροφή της στη Bundesliga: "Είναι κάτι διαφορετικό, όλος ο οργανισμός ζει διαφορετικά πλέον. Περίμεναν έντεκα χρόνια να είναι στην πρώτη κατηγορία. Σήμερα και ο κόσμος ήταν κοντά μας, είχε 13.500 κόσμο μετά από ενάμιση χρόνο. Όλοι μας έχουν αγκαλιάσει και θέλουμε να ανταποδώσουμε. Κάναμε μια καλή αρχή στην έδρα μας". Για την πα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαμπρόπουλος: “Έπρεπε να έχω φύγει νωρίτερα, άλλο επίπεδο η Bundesliga”

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την πρώτη νίκη της Μπόχουμ στην επιστροφή της στην Bundesliga, τον Σταφυλίδη και το τρομερό γκολ του Χόλτμαν. Την πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή της στη Bundesliga πανηγύρισε το Σάββατο το απόγευμα η Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου, Σταφυλίδη επικρατώντας της Μάιντς με 2-0. Σε ένα ματς όπου ο […] The post Λαμπρόπουλος: “Έπρεπε να έχω φύγει νωρίτερα, άλλο επίπεδο η Bundesliga” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)