Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

22:00 - 22/08/2021

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τη δική της εμπειρία με τον To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Χριστίνα Μπόμπα θηλάζει τις κόρες της: Πότε με κατέκλυσαν οι ενοχές

Δύο μηνών έχουν γίνει τα δίδυμα κοριτσάκια της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη και η γνωστή influencer ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητα με τις κόρες της. Αυτή τη φορά θέλησε να μιλήσει για τον θηλασμό και τη στιγμή που ένιωσε ενοχές. «Δεν υπάρχει σωστή απάντηση, κι ότι η πιο σωστή απόφαση είναι αυτή που παίρνει η κάθε μανούλα ξεχωριστά». Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram: Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου…αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;) Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητικ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Η ευτυχία της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο διάστημα με τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους. Η σύζυγος...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ο θηλασμός στις δίδυμες και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει – Η φωτογραφία επί το έργον

«Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου… αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;) Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα θηλάζει τις κόρες της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Η Χριστίνα Μπόμπα, με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλάει για τη δική της εμπειρία με […] The post Η Χριστίνα Μπόμπα θηλάζει τις κόρες της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και εξηγεί: «Όταν έπρεπε να δώσω ξένο γάλα...»

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία θηλάζει τις δίδυμες κόρες της.

Διαβάστε το στο queen.gr

Χριστίνα Μπόμπα: θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και όλο το Instagram υποκλίνεται! Το μήνυμα που στέλνει η πανέμορφη μανούλα

Δημοσιεύθηκε: 23 Αυγούστου 2021 09:20 Το θαύμα της φύσης και της ζωής αποτυπωμένο σε μία φωτογραφία. Η Χριστίνα Μπόμπα κατάφερε να γκρεμίσει το Instagram, αφού... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χριστίνα Μπόμπα: θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και όλο το Instagram υποκλίνεται! Το μήνυμα που στέλνει η πανέμορφη μανούλα

Διαβάστε το στο spoilers

Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις κόρες της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίστηκε την ώρα που θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και το στιγμιότυπο είναι μαγικό.H Χριστίνα Μπόμπα με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε τη δική της εμπειρία με τον θηλασμό, δημοσιεύοντας μαζί σχετική φωτογραφία με τα δίδυμα κοριτσάκια της. Αναλυτικά το κείμενο «Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου…αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;) Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου! Ειδικά στην αρχή είχα τόση αγωνία που το γάλα δεν έφτανε και για τις δυο,

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Η υπέροχη φωτογραφία

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τη δική της εμπειρία με τον θηλασμό, δημοσιεύοντας μαζί σχετική φωτογραφία με τα δίδυμα κοριτσάκια της. Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που έγραψε στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα… Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου…αλλά έχει και τις δυσκολίες […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της