Αλκιβιάδης Στεφανής: Η απάντηση του υφυπουργού για τα μεταπτυχιακά του

11:11 - 17/12/2019

Αλκιβιάδης Στεφανής: Η απάντηση του υφυπουργού για τα μεταπτυχιακά του - Το περιβάλλον του υφυπουργού, έστειλε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα το μεταπτυχιακό που έχει πάρειΤη δική του απάντηση έδωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, στο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τα μεταπτυχιακά που έχει. Το περιβάλλον του υφυπουργού, έστειλε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα το μεταπτυχιακό που έχει πάρει. Η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της γράφει «Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;» σε ένα δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι υπάρχουν σκιές και ερωτήματα για τα δύο μάστερ που κατέχει ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλκιβιάδης Στεφανής: Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ιδού τα πτυχία μου

«Ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρονιά 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά