Η Κατερίνα Καινούργιου με κοντά και ασύμμετρα μαλλιά: “Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε έτσι”

14:34 - 24/08/2021

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι και επίσημα από χθες στο δυναμικό του Alpha και οι προετοιμασίες για To άρθρο Η Κατερίνα Καινούργιου με κοντά και ασύμμετρα μαλλιά: “Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε έτσι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε με κοντά, ασύμμετρα μαλλιά» - Δείτε βίντεο

Μας δείχνει πώς είναι τα φυσικά της μαλλιά - Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή

Διαβάστε το στο

Η Κατερίνα Καινούργιου με κοντό και ασύμμετρο μαλλί: «Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε έτσι»

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο με νέα εκπομπή, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το μεσημέρι της Τρίτης, μάλιστα, πέταξε τις τρέσες και έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram πώς είναι τα φυσικά της μαλλιά. «Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε έτσι» είπε η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς γίνεται η διαδικασία για να προσθέσει μαλλιά. «Γεια σας! Νομίζω ότι πρώτη φορά με βλέπετε έτσι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά χωρίς tape, χωρίς extensions, χωρίς τρέσες. Έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά οπότε είναι κοντά και ασύμμετρα. Πολλοί θα μου πείτε ότι μας αρέσεις έτσι και βγες έτσι, όμως ενόψει της νέας σεζόν θέλω να κάνω μια αλλα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της