Ζάκυνθος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία (VIDEO)
18:36 - 25/08/2021
Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την ανείπωτη τραγωδία. Οι συγγενείς του 9χρονου Λεονάρντο, που άφησε την τελευταία του πνοή από...
The post Ζάκυνθος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζάκυνθος: Οργή και θλίψη στην κηδεία του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία
Ζάκυνθος: Οι συγγενείς του 9χρονου Λεονάρντο οδήγησαν το αγοράκι στην τελευταία του κατοικία, στη γενέτειρά του στην Αλβανία.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΖάκυνθος: Θλίψη στην κηδεία του 9χρονου που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία!
Οι συγγενείς του 9χρονου Λεονάρντο, που άφησε την τελευταία του πνοή από ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του κρυφτό έξω ξενοδοχείο της γειτονιάς του, στο Τσιλιβή, οδήγησαν το αγοράκι στην τελευταία του κατοικία, στη γενέτειρά του στην Αλβανία.
«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τι άλλο να σας πω εγώ; Έφυγε το παιδί χωρίς λόγο… Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα κι ένα φιλί, το «πάτησα» και στην καρδιά να του δώσω τη ζωή… το παιδί μου ήρθε στα χέρια σχεδόν πεθαμένο…», λέει ο τραγικός πατέρας!
Τραγική ειρωνεία… μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας ήταν το γειτονόπουλο που έπαιζαν μαζί κρυφτό. Είδε με τα μάτια του τον 9χρονο Λεονάρντο να ξεψυχά.
Τα φθαρμένα καλώδια
Τα φθαρμένα καλώδι
Διαβάστε το στο pronews.grΤραγωδία στη Ζάκυνθο – Οργή και θλίψη στην κηδεία του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία
Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την ανείπωτη τραγωδία. Οι συγγενείς του 9χρονου Λεονάρντο, που άφησε την τελευταία του πνοή από ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τραγωδία στη Ζάκυνθο – Οργή και θλίψη στην κηδεία του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία
Διαβάστε το στο spoilersΘρήνος στην κηδεία του 9χρονου που χτυπήθηκε από ρεύμα στη Ζάκυνθο
Οι συγγενείς του 9χρονου Λεονάρντο, που άφησε την τελευταία του πνοή από ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του στη γειτονιά του, στο Τσιλιβή Ζακύνθου, οδήγησαν το αγοράκι στην τελευταία του κατοικία, στη γενέτειρά του στην Αλβανία. «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τι άλλο να σας πω εγώ; Έφυγε το παιδί χωρίς λόγο… …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr