Συγκλονίζει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν: Τρεις φορές προσπάθησαν να με σκοτώσουν οι Ταλιμπάν

20:08 - 25/08/2021

H πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν, που πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διαφύγει μέσω Πακιστάν στη Γερμανία, η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι, την οποία έχουν προσπαθήσει τρεις φορές οι Ταλιμπάν να δολοφονήσουν, και έχουν σκοτώσει τον πατέρα της μίλησε αποκλειστικά στο OPEN και συγκλονίζει με τα λόγια της. «Ημουν στόχος των... The post Συγκλονίζει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν: Τρεις φορές προσπάθησαν να με σκοτώσουν οι Ταλιμπάν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η 29χρονη πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν: «Ήμουν στόχος των Ταλιμπαν, σκότωσαν τον πατέρα μου»

Η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διαφύγει μέσω Πακιστάν στη Γερμανία - «Σκότωσαν τον πατέρα μου. Με απειλούσαν παντού, μου ζητούσαν να σταματήσω την δουλειά μου. Με απειλούσαν, μου επιτέθηκαν τρεις φορές», αποκαλύπτει

Διαβάστε το στο

Αφγανιστάν – Συγκλονίζει η Ζαρίφα Γκαφάρι – Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος που αντιστάθηκε στους Ταλιμπάν

Η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι, πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν, η οποία πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διαφύγει στη Γερμανία μέσω Πακιστάν, αποκαλύπτει πως οι Ταλιμπάν έχουν κάνει τρεις απόπειρες δολοφονίας σε βάρος της

Διαβάστε το στο

Αφγανιστάν – Συγκλονίζει η Ζαρίφα Γκαφάρι – Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος που αντιστάθηκε στους Ταλιμπάν

Η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι, πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν, η οποία πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διαφύγει στη Γερμανία μέσω Πακιστάν, αποκαλύπτει πως οι Ταλιμπάν έχουν κάνει τρεις απόπειρες δολοφονίας σε βάρος της

Διαβάστε το στο tovima

Συγκλονίζει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν: «Ήμουν στη μαύρη λίστα εκτέλεσης των Ταλιμπάν, σκότωσαν τον πατέρα μου»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 29χρονης Αφγανής Ζαρίφα Γκαφάρι, της πρώτης γυναίκας που έγινε δήμαρχος στο Αφγανιστάν και η οποία πρόλαβε να εγκαταλείψει τη χώρα καθώς οι Ταλιμπάν έχουν κάνει τρεις απόπειρες δολοφονίας εις βάρος της και έχουν σκοτώσει τον πατέρα της. Μιλώντας στο Open η Ζαρίφα Γκαφάρι είπε πως «ήμουν στόχος των Ταλιμπαν. Ήμουν στη μαύρη λίστα εκτέλεσης. Η πατρίδα μου είναι για μένα είναι πιο σημαντική από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου, μου έδωσε ζωή, αλλά η χώρα μου, μου έδωσε ιδανικά και αξίες για να προχωρήσω. Αποφάσισα να φύγω για να μπορώ να υψώσω τη φωνή μου, από το να σκοτωθώ». «Είμαι εδώ για να υψώσω τη φωνή των γυναικών όλης της χώρας που δεν μπορούν να μιλήσουν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν: Τρεις φορές προσπάθησαν να με σκοτώσουν οι Ταλιμπάν

Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στο Αφγανιστάν Ζαρίφα Γκαφάρι, πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διαφύγει

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αφγανιστάν - Πρώτη γυναίκα δήμαρχος: «Τρεις φορές προσπάθησαν οι Ταλιμπάν να με σκοτώσουν!» (βίντεο)

Η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι, πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν, η οποία κατάφερε να διαφύγει στη Γερμανία μέσω Πακιστάν, αποκαλύπτει πως οι Ταλιμπάν έχουν κάνει τρεις απόπειρες δολοφονίας σε βάρος της! Η Ζαρίφα Γκαφάρι, μιλώντας αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, περιγράφει πως «ήμουν στόχος των Ταλιμπάν. Ήμουν στη μαύρη λίστα εκτέλεσης. Η πατρίδα μου είναι για μένα πιο σημαντική από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου, μου έδωσε ζωή, αλλά η χώρα μου, μου έδωσε ιδανικά και αξίες για να προχωρήσω. Αποφάσισα να φύγω για να μπορώ να υψώσω τη φωνή μου, από το να σκοτωθώ». «Σκότωσαν τον πατέρα μου. Με απειλούσαν παντού, μου ζητούσαν να σταματήσω την δουλειά μου. Με απειλούσαν, μου επιτέθηκαν τρεις φ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Συγκλονίζει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν – Η μαρτυρία της για τους Ταλιμπάν (βίντεο)

Η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι, η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διαφύγει μέσω Πακιστάν στη Γερμανία. Οι Ταλιμπάν έχουν κάνει τρεις απόπειρες δολοφονίας εις βάρος της και έχουν σκοτώσει τον πατέρα της. Η Ζαρίφα Γκαφάρι μιλώντας αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του OPEN συγκλόνισε με τον λόγο της. Όπως δήλωσε: «Ήμουν στόχος […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]