Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αρχαία Ολυμπία-ΦΩΤΟ

12:44 - 26/08/2021

Τον πυρόπληκτο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας επισκέπτεται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου. Η επίσκεψη της ξεκίνησε από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Περίπου στις 11:30 π.μ. συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γιώργο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠτΔ: Επίσκεψη σε πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

ΠτΔ: Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τις μεγάλες καταστροφές, που προκάλεσε η πυρκαγιά, την ανακούφισή μου για τη διάσωση του Μουσείου και του αρχαιολογικού χώρου, και κυρίως τη συμπαράστασή μου στους πληγέντες. Η σκέψη μας είναι κοντά σε όλους εκείνους που είδαν τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους, τα ζώα τους να χάνονται […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

ΠτΔ – Ηλεία: Σύσκεψη στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Σε δήλωση της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας τόνισε: «Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους