18χρονη Σερραία πρώτη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

15:56 - 27/08/2021

Άρωμα γυναίκας στην κορυφή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Πρώτη, με 18.846 μόρια είναι η 18χρονη Αθανασία Σαμαρά από την πόλη... The post 18χρονη Σερραία πρώτη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσεις 2021: Γυναίκα η πρώτη των πρώτων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια

Πρώτη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια πέρασε η 18χρονη Αθανασία Σαμαρά από την πόλη των Σερρών. Η Αθανασία δεν κρύβει τη χαρά της για την πρωτιά και την εισαγωγή της στην πρώτη της επιλογή. “Ήταν ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Ένας στόχος που ήθελα να πραγματοποιήσω και το πάλεψα. Για αυτό αγωνίστηκα με όλες […] The post Βάσεις 2021: Γυναίκα η πρώτη των πρώτων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Βάσεις 2021: Γυναίκα η πρώτη των πρώτων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια

Η 18χρονη Αθανασία Σαμαρά από τις Σέρρες πέρασε πρώτη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η 18χρονη Αθανασία Σαμαρά που εισήχθη πρώτη στη Σχολή Ευελπίδων

«Ένας στόχος που ήθελα να πραγματοποιήσω και το πάλεψα», αναφέρει η 18χρονη που πέρασε πρώτη στη Σχολή Ευελπίδων.Στη Σχολή Ευελπίδων εισήχθη πρώτη η 18χρονη Αθανασία Σαμαρά από τις Σέρρες, καθώς συγκέντρωσε 18.846 μόρια. Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ και δεν έκρυψε την χαρά της για την πρωτιά και την εισαγωγή στην σχολή που επιθυμούσε. «Ήταν ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Ένας στόχος που ήθελα να πραγματοποιήσω και το πάλεψα. Για αυτό αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις. Είχα μεγάλη στήριξη από όλους τους ανθρώπους δίπλα μου, από τους γονείς μου, φροντιστές μου, καθηγητές μου. Αυτή η πίστη τους με έκανε να πεισμώσω ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρω» είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε πως «ο πατέρας μου

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Η Αθανασία Σαμαρά η πρώτη των πρώτων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια

Η Αθανασία Σαμαρά η πρώτη των πρώτων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια Η 18χρονη Αθανασία Σαμαρά από τις Σέρρες πέρασε πρώτη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια. Πρώτη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 18.846 μόρια πέρασε η 18χρονη Αθανασία Σαμαρά από την πόλη των Σερρών. Η Αθανασία δεν κρύβει τη χαρά της […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)