Ενθρονίστηκε ο Μητροπολίτης Λουγκάνσκ κ.Παντελεήμων, στην καθέδρα του στην ανατολική Ουκρανία

12:46 - 30/08/2021

Ουκρανία: Με πανηγυρική Θ.Λειτουργία, που τελέστηκε μεσοβδόμαδα στις 24-8-21, πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λουγκάνσκ & Αλτσέφσκ κ.Παντελεήμονα, εις διαδοχήν του προσφάτως {19-6-21} κοιμηθέντος προκατόχου μου κυρού Μητροφάνη. Η τελετή έγινε στον μητροπολιτικό ναό των Αγ. Πέτρου και Παύλου της πόλης Λουγκάνσκ, καθέδρα της Μητρόπολης, στην ανατολική Ουκρανία.(*) Συνχοροστάτησαν ο όμορος Μητροπολίτης Γκορλόφκας & […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενθρονίστηκε ο Μητροπολίτης Λουγκάνσκ κ.Παντελεήμων, στην καθέδρα του στην ανατολική Ουκρανία

Ουκρανία: Με πανηγυρική Θ.Λειτουργία, που τελέστηκε μεσοβδόμαδα στις 24-8-21, πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λουγκάνσκ & Αλτσέφσκ κ.Παντελεήμονα, εις διαδοχήν του προσφάτως {19-6-21} κοιμηθέντος προκατόχου μου κυρού Μητροφάνη. Το άρθρο Ενθρονίστηκε ο Μητροπολίτης Λουγκάνσκ κ.Παντελεήμων, στην καθέδρα του στην ανατολική Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο