#Ουκρανία

Κογκρέσο: Τι περιλαμβάνει το πακέτο των ΗΠΑ προς Ισραήλ και Ουκρανία

in.gr
Το πρώτο μέρος του νομοσχεδίου δίνει 61 δισ. δολάρια για να βοηθηθεί η Ουκρανία
14:02 24/04/2024

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Βαρβάκειο Αγορά

eretikos.gr
Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη τη Βαρβάκειο Αγορά. Η επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ήταν προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι. Ενώ ενημέρωση για το δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times περί πιέσεων στην ελληνική κυβέρνηση να ενισχύσει με αντιαεροπορικά συστήματα την άμυνα της Ουκρανίας, ζήτησαν με κοινή τους δήλωση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
14:01 24/04/2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Drones χτύπησαν ρωσικές εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Σμολένσκ

ProtoThema.gr
Τα drones έπληξαν «δύο δεξαμενές πετρελαίου» της ρωσικής κρατικής εταιρείας πετρελαίου Rosneft, στις οποίες ήταν αποθηκευμένα «26.000 κυβικά μέτρα καυσίμου»
14:00 24/04/2024

Φον ντερ Λάιεν: H Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για την Ευρώπη

el.gr
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν τόνισε ότι Το άρθρο Φον ντερ Λάιεν: H Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για την Ευρώπη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:12 24/04/2024

Β. Κορέα: Το πεδίο μάχης στην Ουκρανία έγινε «νεκροταφείο» όπλων για τα οποία καυχιούνται ΗΠΑ & ΝΑΤΟ

el.gr
Τι ειπώθηκε Το άρθρο Β. Κορέα: Το πεδίο μάχης στην Ουκρανία έγινε «νεκροταφείο» όπλων για τα οποία καυχιούνται ΗΠΑ & ΝΑΤΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:15 24/04/2024

Ρωσία: Ακόμα ένα διυλιστήριο στις φλόγες από ουκρανική επίθεση

protagon.gr
Drones έπληξαν «δύο δεξαμενές πετρελαίου» της ρωσικής κρατικής εταιρείας πετρελαίου Rosneft, στην περιφέρεια Σμολένσκ, 400 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία The post Ρωσία: Ακόμα ένα διυλιστήριο στις φλόγες από ουκρανική επίθεση appeared first on Protagon.gr.
12:15 24/04/2024

Η Ρωσία προειδοποιεί την Ευρώπη για τα περιουσιακά στοιχεία της

blueskytv.gr
Μια σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε σήμερα την Ευρώπη ότι η Ρωσία έχει ήδη σχεδιάσει νομοθεσία για να προχωρήσει σε αντίποινα, αν κατασχεθούν από τη Δύση ρωσικά περιουσιακά στοιχεία ύψους σχεδόν 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων και χρησιμοποιηθούν για να βοηθηθεί η Ουκρανία. Αφού ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε στρατεύματα το 2022 στην Ουκρανία, οι Ηνωμένες […] Η Ρωσία προειδοποιεί την Ευρώπη για τα περιουσιακά στοιχεία της on BLUE SKY.
11:46 24/04/2024

Κεραυνοί του Αλέξη Παπαχελά κατά της αποστολής αντιαεροπορικών στην Ουκρανία

olympia.gr
Εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά και ξεκάθαρο το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά στην σημερινή Καθημερινή, αναφορικά με τους εκβιασμούς που δέχεται η Ελλάδα, προκειμένου να αναγκαστεί να αφοπλιστεί και να στείλει πολύτιμες αντιαεροπορικές συστοιχίες στο Κίεβο. Στο άρθρο του μάλιστα ο έγκριτος δημοσιογράφος στοχοποιεί συγκεκριμένο Ευρωπαίο διπλωμάτη που φαίνεται να πρωτοστατεί στους εκβιασμούς κατά της χώρας μας. […] Κεραυνοί του Αλέξη Παπαχελά κατά της αποστολής αντιαεροπορικών στην Ουκρανία - olympia
10:28 24/04/2024

Σμολένσκ: Τυλίχθηκαν στις φλόγες ρωσικές ενεργειακές εγκαταστάσεις από επιθέσεις ουκρανικών drones [pics, vids]

onalert.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια Σμολένσκ στη δυτική Ρωσίας, αφού η Ουκρανία εξαπέλυσε επίθεση με drones The post Σμολένσκ: Τυλίχθηκαν στις φλόγες ρωσικές ενεργειακές εγκαταστάσεις από επιθέσεις ουκρανικών drones [pics, vids] appeared first on OnAlert.
10:28 24/04/2024

Σουηδία: Σχέδια ενεργειακής ασφάλειας «εκτάκτου ανάγκης» εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία

Newsit
Ανατροπή στα σχέδια της Σουηδίας αναφορικά με την ενεργειακή της ασφάλεια φέρνει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όπως αναφέρει το Bloomberg, o παροπλισμένος σταθμός ηλεκτροπαραγωγής κοντά στα στενά του Oresund επρόκειτο να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί σε νέους ιδιοκτήτες στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, ο πόλεμος στην Ουκρανία ανέτρεψε την αμυντική πολιτική της χώρας και τώρα αναγκάζει ... Περισσότερα To άρθρο Σουηδία: Σχέδια ενεργειακής ασφάλειας «εκτάκτου ανάγκης» εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:01 24/04/2024

Αμερικανικά όπλα στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα – Ευχαριστίες Ζελένσκι

paraskhnio.gr
Πακέτο χρηματοδοτήσεων και για Ισραήλ και Ταϊβάν Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) πως οι ΗΠΑ «θα αρχίσουν να στέλνουν όπλα και υλικό στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα», μετά την έγκριση από το Κογκρέσο πακέτου χρηματοδοτήσεων που περίμενε ανυπόμονα το Κίεβο. «Θα υπογράψω την Το άρθρο Αμερικανικά όπλα στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα – Ευχαριστίες Ζελένσκι εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
09:33 24/04/2024

«Πώς μπορείτε να χρηματοδοτείτε την δίωξη χριστιανών;»! Οργή στις ΗΠΑ για τον Λευκό Οίκο

el.gr
Με επίκεντρο την Ουκρανία Το άρθρο «Πώς μπορείτε να χρηματοδοτείτε την δίωξη χριστιανών;»! Οργή στις ΗΠΑ για τον Λευκό Οίκο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
08:12 24/04/2024

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη βοήθεια στην Ουκραναία, ο Μπάιντεν θέλει όπλα και πυρομαχικά να σταλούν άμεσα στο Κίεβο

militaire.gr
Το αμερικανικό Κογκρέσο ενέκρινε οριστικά χθες Τρίτη (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) γιγαντιαίο πακέτο περαιτέρω στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία, καρπό πολύμηνων, εξαιρετικά τεταμένων και κοπιωδών παζαριών. Το πακέτο χρηματοδοτήσεων, που συμπεριλαμβάνει επίσης κεφάλαια για το Ισραήλ, για την Ταϊβάν, καθώς και τελεσίγραφο για την πλατφόρμα TikTok, εγκρίθηκε με εξαιρετικά ευρεία πλειοψηφία από τη Γερουσία. Είχε εγκριθεί ήδη το Σάββατο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) πως οι ΗΠΑ «θα αρχίσουν να στέλνουν όπλα και υλικό στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα», μετά
08:09 24/04/2024

Ουκρανία: Ο Μπάιντεν στέλνει άμεσα τα όπλα μετά την έγκριση του Κογκρέσου

in.gr
Το Κογκρέσο ενέκρινε οριστικά την Τρίτη πακέτο στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία
08:01 24/04/2024

ΗΠΑ : “Κλείδωσε” το τεράστιο πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία – Οριστική έγκριση και από το Κογκρέσο

el.gr
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε αμέσως πως θα το επικυρώσει αργότερα σήμερα Το άρθρο ΗΠΑ : “Κλείδωσε” το τεράστιο πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία – Οριστική έγκριση και από το Κογκρέσο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
07:12 24/04/2024

Μπάιντεν: Θέλει να φθάσουν νέα όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία «αυτή την εβδομάδα»

el.gr
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) πως οι ΗΠΑ Το άρθρο Μπάιντεν: Θέλει να φθάσουν νέα όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία «αυτή την εβδομάδα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
07:12 24/04/2024

Ο Ζελένσκι ευχαριστεί τις ΗΠΑ για τη βοήθεια – Να φτάσουν αυτή την εβδομάδα τα όπλα και τα πυρομαχικά στην Ουκρανία θέλει ο Μπάιντεν

Newsbeast.gr
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ευχαρίστησε σήμερα την αμερικανική Γερουσία μετά την ψηφοφορία κατά την οποία εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η χορήγηση στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις ΗΠΑ στη χώρα του. Την ίδια στιγμή ο Τζο Μπάιντεν επισημαίνει πως καλό θα είναι τα όπλα και τα πυρομαχικά να φτάσουν στους ουκρανούς αυτή την εβδομάδα. «Ευχαριστώ τον επικεφαλής της πλειοψηφίας Τσακ Σούμερ και τον ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων (σ.σ. στο σώμα αυτό του Κογκρέσου) Μιτς Μακόνελ για τον σθεναρό ηγετικό ρόλο που διαδραμάτισαν στην προώθηση αυτού του διακομματικού νόμου, καθώς και όλους τους αμερικανούς γερουσιαστές και των δύο παρατάξεων που ψήφισαν
07:03 24/04/2024

Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ το πακέτο βοήθειας των 61 δισ. δολαρίων – Ευχαριστίες Ζελένσκι

in.gr
Εκτιμώ την υποστήριξη του προέδρου Μπάιντεν, τόνισε ο Ζελένσκι, μετά την έγκριση από το αμερικανικό Κογκρέσο του πακέτου βοήθειας ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία.
07:01 24/04/2024

Το πόδι μιας «αρκούδας» διασχίζει την Ευρώπη – Ανάλυση του Economist

in.gr
Στο αμείλικτο ερώτημα «τι θα γίνει εάν χάσει η Ουκρανία» επιχειρεί να απαντήσει ο Economist
07:01 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load