«Τσακώθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος κι έσπαγε τα σκηνικά της εκπομπής, έτρεχα να τον σταματήσω»

18:42 - 17/12/2019

Το περιστατικό που ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε τσακωθεί με έναν συνεργάτη του κι έσπαγε τα σκηνικά της εκπομπής αποκάλυψε η […] The post «Τσακώθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος κι έσπαγε τα σκηνικά της εκπομπής, έτρεχα να τον σταματήσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Τσακώθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος κι έσπαγε τα σκηνικά της εκπομπής, έτρεχα να τον σταματήσω" (VIDEO)

Η Ρούλα Κορομηλά στη συνέντευξή της, στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το περιστατικό που ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε τσακωθεί με έναν συνεργάτη του κι έσπαγε τα σκηνικά της εκπομπής. "Δεν είχαμε μαλώσει με τον Κωστόπουλο. Είχαμε πρόγραμμα ζωντανό και τσακώθηκε με έναν συνεργάτη και άρχισε να πετάει τα σκηνικά από πίσω κι εγώ έπρεπε να είμαι στον αέρα με ένα φουστάνι, έτρεχα στους διαδρόμους και φώναζε ο σκηνοθέτης “5,4,3,2…”, να σταματήσω τον Κωστόπουλο που έσπαγε τα σκηνικά και τσακωνόταν με κάποιον Είχαν γράψει μια ρουμπρίκα που τον είχε ενοχλήσει τον Πέτρο, είναι κυκλοθυμικός και τον αγαπάμε τον Πέτρο. Είναι ψυχούλα, πολύ καλός", είπε η Ρούλα Κορομηλά..

Διαβάστε το στο thestival.gr

"Τσακώθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος κι έσπαγε τα σκηνικά της εκπομπής, έτρεχα να τον σταματήσω"

"Δεν είχαμε μαλώσει με τον Κωστόπουλο. Είχαμε πρόγραμμα ζωντανό και τσακώθηκε με έναν συνεργάτη και άρχισε να πετάει τα σκηνικά από πίσω κι εγώ έπρεπε να είμαι στον αέρα με ένα φουστάνι, έτρεχα στους διαδρόμους και φώναζε ο σκηνοθέτης “5,4,3,2…”, να σταματήσω τον Κωστόπουλο που

Διαβάστε το στο madata.gr

Η αποκάλυψη για τον καβγά του Πέτρου Κωστόπουλου! «Έσπαγε τα σκηνικά της εκπομπής, έτρεχα να τον σταματήσω»

Το περιστατικό που ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε τσακωθεί με έναν συνεργάτη του κι έσπαγε τα σκηνικά της εκπομπής αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν είχαμε μαλώσει με τον Κωστόπουλο. Είχαμε πρόγραμμα ζωντανό και τσακώθηκε με έναν συνεργάτη και άρχισε να πετάει τα σκηνικά από πίσω κι εγώ έπρεπε να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο