Ελένη Μενεγάκη: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά»
12:48 - 31/08/2021
Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και το απόγευμα της Δευτέρας συνάντησε τους δημοσιογράφους και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της. […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά», πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου (vid)
Στην πρεμιέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη, θα έχει δίπλα της την Νατάσα Θεοδωρίδου.
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά»
Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και το απόγευμα της Δευτέρας συνάντησε τους δημοσιογράφους και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Μενεγάκη σε δημοσιογράφο: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Μενεγάκη: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά»
“Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο;”, αναρωτιέται η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και το απόγευμα της Δευτέρας συνάντησε τους δημοσιογράφους και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της. Τι […]
Διαβάστε το στο irafina.gr