Χαρίτσης για Αποστολάκη και ανασχηματισμό: Μου είχε συμβεί στο 1ο έτος στο Πολυτεχνείο

14:50 - 31/08/2021

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολίασε την απόφαση του Ευάγγελου Αποστολάκη να αρνηθεί την πρόταση του κ. Μητσοτάκη να αποδεχθεί τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας. Ο κ. Χαρίτσης ανέφερε στο twitter πως: «Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης με τον ναύαρχο Αποστολάκη μου είχε συμβεί στο 1ο έτος στο Πολυτεχνείο όταν ένα σχήμα με έβαλε στο ψηφοδέλτιο του για τις φοιτητικές εκλογές χωρίς να με ρωτήσει… Ανασχηματισμός υπαρκτού σουρεαλισμού».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαρίτσης για Αποστολάκη και ανασχηματισμό: Μου είχε συμβεί στο 1ο έτος στο Πολυτεχνείο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολίασε την απόφαση του Ευάγγελου Αποστολάκη να αρνηθεί την πρόταση του κ. Μητσοτάκη να αποδεχθεί τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας. Ο κ. Χαρίτσης ανέφερε στο twitter πως: «Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης με τον ναύαρχο Αποστολάκη μου είχε συμβεί στο 1ο έτος στο Πολυτεχνείο όταν ένα σχήμα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Νεκρός 65χρονος σε σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων στην Κρήτη

Άφησαν τα ανήλικα παιδιά τους να κοιμούνται σε αυλή νεόκτιστου σπιτιού

Πρωτεϊνικό ψωμί με cottage

Η Σοφία Βεργκάρα γύρισε τον χρόνο πίσω και έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο – Το βίντεο με τις αισθησιακές φωτογραφίσεις από τα πρώτα της βήματα

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Ψητή γαλοπούλα με γέμιση από μπέικον και εστραγκόν