Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την απιστία – «Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι»
19:42 - 17/12/2019
Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για […]
The post Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την απιστία – «Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την απιστία: Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι
Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο και την απιστία.
Έχεις πει ότι ο γάμος σε τρομάζει και τις δύο φορές που το έκανες αισθανόσουν ότι πνιγόσουν. Μπήκες στον πειρασμό να συζητήσεις με έναν ειδικό, γιατί σου συμβαίνει αυτό;
Όχι βέβαια. Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται αστείο. Δεν πιστεύω πως απαραίτητα ο γάμος ενώνει δυο ανθρώπους. Η ερμηνεία των πραγμάτων είναι πιο απλή για εμένα… Το ότι με πνιγεί ο γάμος είναι το αποτέλεσμα των δυο γάμων που έκανα. Δεν φταίει ο γάμος καθαυτός, απλά συνειδητοποιούσα απότομα πως δεν είναι έτσι ο γάμος που εγώ ονειρεύομαι για εμένα. Είναι αλή
Διαβάστε το στο thestival.grΕβελίνα Παπούλια: «Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι»
Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, έδωσε συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο και την απιστία.
The post Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΕβελίνα Παπούλια: Χώρισα το ίδιο βράδυ - Είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι
ΕΛΛAΔΑ
Για τον γάμο και την απιστία μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξής της στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Εβελίνα Παπούλια.
Αναλυτικά, απόσπασμα της συνέντευξης:
Έχεις πει ότι ο γάμος σε τρομάζει και τις δύο φορές που το έκανες αισθανόσουν ότι πνιγόσουν. Μπήκες στον πειρασμό να συζητήσεις με έναν ειδικό, γιατί σου συμβαίνει αυτό;
Όχι βέβαια. Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται αστείο. Δεν πιστεύω πως απαραίτητα ο γάμος ενώνει δυο ανθρώπους. Η ερμηνεία των πραγμάτων είναι πιο απλή για εμένα… Το ότι με πνιγεί ο γάμος είναι το αποτέλεσμα των δυο γάμων που έκανα. Δεν φταίει ο γάμος καθαυτός, απλά συνειδητοποιούσα απότομα πως δεν είναι έτσι ο γάμος που εγώ ονειρεύομαι γ
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Εβελίνα Παπούλια απαντά για την απιστία: Θες το σίγουράκι αλλά θες να το παίζεις και γόης… Λυπηρό!
Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο και την απιστία.
Έχεις πει ότι ο γάμος σε τρομάζει και τις δύο φορές που το έκανες αισθανόσουν ότι πνιγόσουν. Μπήκες στον πειρασμό να
Διαβάστε το στο madata.gr