Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την απιστία – «Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι»

19:42 - 17/12/2019

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την απιστία – «Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την απιστία: Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο και την απιστία. Έχεις πει ότι ο γάμος σε τρομάζει και τις δύο φορές που το έκανες αισθανόσουν ότι πνιγόσουν. Μπήκες στον πειρασμό να συζητήσεις με έναν ειδικό, γιατί σου συμβαίνει αυτό; Όχι βέβαια. Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται αστείο.  Δεν πιστεύω πως απαραίτητα  ο γάμος ενώνει δυο ανθρώπους. Η ερμηνεία των πραγμάτων είναι πιο απλή  για εμένα… Το ότι με πνιγεί ο γάμος είναι το αποτέλεσμα των δυο γάμων που έκανα. Δεν φταίει ο γάμος καθαυτός, απλά συνειδητοποιούσα απότομα πως δεν είναι έτσι ο γάμος που εγώ ονειρεύομαι για εμένα. Είναι αλή

Διαβάστε το στο thestival.gr

Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι»

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, έδωσε συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο και την απιστία. The post Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα το ίδιο βράδυ, είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εβελίνα Παπούλια: Χώρισα το ίδιο βράδυ - Είχα πάψει να τον εμπιστεύομαι

ΕΛΛAΔΑ  Για τον γάμο και την απιστία μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξής της στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Εβελίνα Παπούλια. Αναλυτικά, απόσπασμα της συνέντευξης: Έχεις πει ότι ο γάμος σε τρομάζει και τις δύο φορές που το έκανες αισθανόσουν ότι πνιγόσουν. Μπήκες στον πειρασμό να συζητήσεις με έναν ειδικό, γιατί σου συμβαίνει αυτό; Όχι βέβαια. Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται αστείο. Δεν πιστεύω πως απαραίτητα ο γάμος ενώνει δυο ανθρώπους. Η ερμηνεία των πραγμάτων είναι πιο απλή για εμένα… Το ότι με πνιγεί ο γάμος είναι το αποτέλεσμα των δυο γάμων που έκανα. Δεν φταίει ο γάμος καθαυτός, απλά συνειδητοποιούσα απότομα πως δεν είναι έτσι ο γάμος που εγώ ονειρεύομαι γ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για την απιστία: Θες το σίγουράκι αλλά θες να το παίζεις και γόης… Λυπηρό!

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο και την απιστία. Έχεις πει ότι ο γάμος σε τρομάζει και τις δύο φορές που το έκανες αισθανόσουν ότι πνιγόσουν. Μπήκες στον πειρασμό να

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο