Μπάγια Αντωνοπούλου: «Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου»

20:52 - 31/08/2021

Ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δώσει τις δικές […] The post Μπάγια Αντωνοπούλου: «Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκλεισα μια πόρτα και άνοιξαν δέκα (Εικόνα)

Η δημοσιογράφος απαντά για τα επαγγελματικά της.

Διαβάστε το στο

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έξω από τα δόντια! «Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου»

Με τόλμη απάντησε στον διαδικτυακό της φίλο η Μπάγια Αντωνοπούλου… Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Μπάγια Αντωνοπούλου να δώσει τις δικές της απαντήσεις σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, η μία ερώτηση είχε να κάνει με συνεργασία της κι αν έχει βρεθεί σε ηθικό δίλημμα ανάμεσα στα πιστεύω ... Περισσότερα To άρθρο Η Μπάγια Αντωνοπούλου έξω από τα δόντια! «Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπάγια Αντωνοπούλου – Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου

Η δημοσιογράφος απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και ήταν πολύ ειλικρινής

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μπάγια Αντωνοπούλου: Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου

Στη διάθεση των διαδικτυακών της φίλων προκειμένου να της κάνουν ό,τι ερώτηση θέλουν έθεσε τον εαυτό της η Μπάγια Αντωνοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια από τις ερωτήσεις, ωστόσο, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση της δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, η μία ερώτηση είχε να κάνει με συνεργασία της κι αν έχει βρεθεί σε ηθικό δίλημμα ανάμεσα στα πιστεύω της ή την δουλειά της, με την δημοσιογράφο να απαντά: «Ναι έχω βρεθεί! Επέλεξα τα πιστεύω μου, την αξιοπρέπειά μου, ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα. Έκλεισα μια πόρτα κι άνοιξαν δέκα. Αυτό να κάνεις κι εσύ».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπάγια Αντωνοπούλου: Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου – Έκλεισα μια πόρτα, άνοιξαν δέκα

«Ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα» τόνισε η δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Απασφάλισε η Μπάγια Αντωνοπούλου – Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου

12.3k Views by Nassos 1 Σεπτεμβρίου, 2021, 1:48 μμ inCelebrity News Angry Love Ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στον προσωπικό της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απασφάλισε η Μπάγια Αντωνοπούλου – Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου

Διαβάστε το στο spoilers

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκλεισα μια πόρτα κι άνοιξαν δέκα

«Επέλεξα τα πιστεύω μου, την αξιοπρέπειά μου, ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα», αναφέρει μεταξύ άλλων, η Μπάγια Αντωνοπούλου.Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσω ενός Q&A, έστειλε ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα επαγγελματικά της και ανέφερε εάν ποτέ βρέθηκε σε ηθικό δίλημμα ανάμεσα στα πιστεύω της ή την δουλειά της. Η ίδια λοιπόν, απάντησε το εξής: «Ναι έχω βρεθεί! Επέλεξα τα πιστεύω μου, την αξιοπρέπειά μου, ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα. Έκλεισα μια πόρτα κι άνοιξαν δέκα. Αυτό να κάνεις κι εσύ». Δείτε την απάντηση που έδωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου:

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου»

Απαντά για το αν έχει δυσκολευτεί στα επαγγελματικά της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο