Μπάγια Αντωνοπούλου: «Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου»
20:52 - 31/08/2021
Ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δώσει τις δικές […]
The post Μπάγια Αντωνοπούλου: «Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκλεισα μια πόρτα και άνοιξαν δέκα (Εικόνα)
Η δημοσιογράφος απαντά για τα επαγγελματικά της.
Διαβάστε το στο Η Μπάγια Αντωνοπούλου έξω από τα δόντια! «Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου»
Με τόλμη απάντησε στον διαδικτυακό της φίλο η Μπάγια Αντωνοπούλου… Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Μπάγια Αντωνοπούλου να δώσει τις δικές της απαντήσεις σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, η μία ερώτηση είχε να κάνει με συνεργασία της κι αν έχει βρεθεί σε ηθικό δίλημμα ανάμεσα στα πιστεύω ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μπάγια Αντωνοπούλου έξω από τα δόντια! «Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπάγια Αντωνοπούλου – Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου
Η δημοσιογράφος απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και ήταν πολύ ειλικρινής
Διαβάστε το στο tanea.grΜπάγια Αντωνοπούλου: Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου
Στη διάθεση των διαδικτυακών της φίλων προκειμένου να της κάνουν ό,τι ερώτηση θέλουν έθεσε τον εαυτό της η Μπάγια Αντωνοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια από τις ερωτήσεις, ωστόσο, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση της δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, η μία ερώτηση είχε να κάνει με συνεργασία της κι αν έχει βρεθεί σε ηθικό δίλημμα ανάμεσα στα πιστεύω της ή την δουλειά της, με την δημοσιογράφο να απαντά: «Ναι έχω βρεθεί! Επέλεξα τα πιστεύω μου, την αξιοπρέπειά μου, ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα. Έκλεισα μια πόρτα κι άνοιξαν δέκα. Αυτό να κάνεις κι εσύ».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπάγια Αντωνοπούλου: Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου – Έκλεισα μια πόρτα, άνοιξαν δέκα
«Ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα» τόνισε η δημοσιογράφος
Διαβάστε το στο topontiki.grΑπασφάλισε η Μπάγια Αντωνοπούλου – Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου
12.3k Views by Nassos 1 Σεπτεμβρίου, 2021, 1:48 μμ inCelebrity News Angry Love Ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στον προσωπικό της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απασφάλισε η Μπάγια Αντωνοπούλου – Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου
Διαβάστε το στο spoilersΜπάγια Αντωνοπούλου: Έκλεισα μια πόρτα κι άνοιξαν δέκα
«Επέλεξα τα πιστεύω μου, την αξιοπρέπειά μου, ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα», αναφέρει μεταξύ άλλων, η Μπάγια Αντωνοπούλου.Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσω ενός Q&A, έστειλε ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα επαγγελματικά της και ανέφερε εάν ποτέ βρέθηκε σε ηθικό δίλημμα ανάμεσα στα πιστεύω της ή την δουλειά της. Η ίδια λοιπόν, απάντησε το εξής: «Ναι έχω βρεθεί! Επέλεξα τα πιστεύω μου, την αξιοπρέπειά μου, ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα. Έκλεισα μια πόρτα κι άνοιξαν δέκα. Αυτό να κάνεις κι εσύ». Δείτε την απάντηση που έδωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου:
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜπάγια Αντωνοπούλου: «Επέλεξα τα πιστεύω μου και την αξιοπρέπειά μου»
Απαντά για το αν έχει δυσκολευτεί στα επαγγελματικά της
Διαβάστε το στο patrasevents.gr