#Μπάγια Αντωνοπούλου

Μπάγια Αντωνοπούλου για τον σύντροφό της: «Έχει παράπονο που δεν μαγειρεύω, είμαστε σαν φοιτητοκατάσταση ακόμα»

govastileto.gr
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή, αλλά και στον σύντροφό της. Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποκάλυψε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα κάτι για τα επαγγελματικά της, ενώ παράλληλα ανέφερε πως η συγκατοίκηση πηγαίνει μια χαρά. «Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά αυτή […]
21:00 09/04/2024

J2US: Μπάγια Αντωνοπούλου και Χρήστος Αντωνιάδης αποχώρησαν από το μουσικό σόου του Alpha

Newsbeast.gr
Με νέες μουσικές προκλήσεις ήρθαν αντιμέτωπο όλοι οι παίκτες του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο του μουσικού σόου που προβλήθηκε στον Alpha. Άλλοι έμελλε να κερδίσουν την προσοχή και την… βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και άλλοι, όπως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, να απογοητεύσουν ιδιαίτερα με την προσπάθεια τους. Δίχως άλλο σε αυτό το επεισόδιο του πολύωρου σόου ξεχώρισε η στιγμή της Ζωής Παπαδοπούλου, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, όταν και δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση για την τραγωδία στα Τέμπη. «Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μια υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια. Ένα κορίτσι το οποίο χάθηκε στα Τέμπη και στέλνω την
03:00 03/03/2024

Χρίστος Αντωνιάδης: «Δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο σάκο την Μπάγια Αντωνοπούλου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου»

zappit.gr
Για το J2US και τις συγκρίσεις που γίνονται απάντησε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε, μάλιστα, πως δεν μπορείς […] The post Χρίστος Αντωνιάδης: «Δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο σάκο την Μπάγια Αντωνοπούλου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου» appeared first on Zappit.
10:00 20/02/2024

Μπάγια Αντωνοπούλου για τις «εντάσεις» του Γιώργου Παπαδάκη: «Δεν είναι υποκριτής ο Γιώργος, ούτε ψεύτικος»

tlife.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» έκανε δηλώσεις η Μπάγια Αντωνοπούλου, μετά την ολοκλήρωση του To άρθρο Μπάγια Αντωνοπούλου για τις «εντάσεις» του Γιώργου Παπαδάκη: «Δεν είναι υποκριτής ο Γιώργος, ούτε ψεύτικος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 19/02/2024

Μπάγια Αντωνοπούλου για την επίθεση στο κατάστημα του συντρόφου της: «Η αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία»

zappit.gr
Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα για την επίθεση στο μαγαζί του συντρόφου της και για το ενδεχόμενο της […] The post Μπάγια Αντωνοπούλου για την επίθεση στο κατάστημα του συντρόφου της: «Η αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία» appeared first on Zappit.
16:00 14/02/2024

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέστρεψαν τους κόπους μιας ζωής» – Εικόνες σοκ από το διαλυμένο μαγαζί της

zappit.gr
Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσε […] The post Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέστρεψαν τους κόπους μιας ζωής» – Εικόνες σοκ από το διαλυμένο μαγαζί της appeared first on Zappit.
15:00 15/12/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το γραφείο της μετά την έκρηξη βόμβας στον Πειραιά

govastileto.gr
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 13/12 στην οδό Φίλωνος στον Πειραιά, η οποία προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε πολλά καταστήματα και γραφεία. Ένας από τους ανθρώπους που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη να καταστρέφονται οι κόποι τους, είναι και η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, καθώς εκεί στεγαζόταν τόσο το κατάστημά της όσο και […]
14:00 15/12/2023

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον επιχειρηματία σύντροφό της

thecaller.gr
Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Νίκος Κώτσης, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου». Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Νίκος Κώτσης, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου». Η δημοσιογράφος που πρόσφατα ολοκλήρωσε άδοξα τη συνεργασία της με το Mega και ο σύντροφός της μετακόμισαν σε ένα διαμέρισμα στα νότια προάστια, κοντά στο Κέντρο […]
14:00 10/12/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, ούτε εκείνος θα ήθελε»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά έδωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για την αποχώρησή […] The post Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, ούτε εκείνος θα ήθελε» appeared first on Zappit.
11:00 04/12/2023

Αυτή είναι η αλήθεια για την Μπάγια Αντωνοπούλου και το OPEN

youfly.com
Μπορεί να οργιάζουν οι φήμες για την Μπάγια Αντωνοπούλου και το OPEN, όμως… The post Αυτή είναι η αλήθεια για την Μπάγια Αντωνοπούλου και το OPEN appeared first on Youfly.
19:58 09/11/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Υπήρχε άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων που δεν την προκάλεσα εγώ

Newsbeast.gr
Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Ηappy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής της – που έπεσε σαν βόμβα – από το Mega μετά από 4 χρόνια, με την ίδια να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. «Όντως παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων που δεν την προκάλεσα εγώ. Προσπάθησα να είμαι καλή επαγγελματίας, τυπική και να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός. Παρόλα αυτά, μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό. Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη από τις εκλογές ότι θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή. Ενώ ήταν να γίνει αντικατάσταση της Ανθής και του Ιορδάνη μία βδομάδα πριν επιστρέψουν, δεν αναφέρθηκα πο
11:00 26/10/2023

Παραίτηση βομβα κορυφαίας δημοσιογράφου απο μεγαλο καναλι

olympia.gr
Η Μπάγια Αντωνοπούλου υπέβαλλε την παραίτησή της η οποία έγινε δεκτή από το MEGA και την αποκάλυψη για το παρασκήνιο έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου  σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Happy Day”. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, όταν βγήκε το δελτίο Τύπου για την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, το όνομα της Μπάγιας Αντωνοπούλου δεν υπήρχε […] Παραίτηση βομβα κορυφαίας δημοσιογράφου απο μεγαλο καναλι - olympia
13:28 20/10/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποχώρησε από το Mega – Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτησή της

tlife.gr
Εκτός Mega η Μπάγια Αντωνοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day. Η δημοσιογράφος To άρθρο Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποχώρησε από το Mega – Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτησή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 20/10/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η αντίδραση της στα οργισμένα μηνύματα

youfly.com
Η απάντηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου στα εξοργισμένα μηνύματα των τηλεθεατών όσον αφορά το θέμα των νέων ταυτοτήτων! The post Μπάγια Αντωνοπούλου: Η αντίδραση της στα οργισμένα μηνύματα appeared first on Youfly.
12:58 22/08/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ανακοίνωσε την τηλεοπτική της επιστροφή στην πρωινή ζώνη

zappit.gr
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Κυριακής, η Μπάγια Αντωνοπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους […] The post Μπάγια Αντωνοπούλου: Ανακοίνωσε την τηλεοπτική της επιστροφή στην πρωινή ζώνη appeared first on Zappit.
20:00 13/08/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Παιχνίδια σε παραλία της Νάξου με το σκυλάκι της

zappit.gr
Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η δημοσιογράφος βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Νάξο, όπου περνάει όμορφες και […] The post Μπάγια Αντωνοπούλου: Παιχνίδια σε παραλία της Νάξου με το σκυλάκι της appeared first on Zappit.
21:00 01/08/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα επέστρεφα στην παρουσίαση, αν ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε

Newsit
Τι λέει η Μπάγια Αντωνοπούλου για Παπαδάκη και Αναστασοπούλου Η Μπάγια Αντωνοπούλου απάντησε για τη Μαρία Αναστασοπούλου, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Η δημοσιογράφος, μάλιστα, τόνισε ότι θα επέστρεφε στην παρουσίαση, ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της. «Εγώ αυτό που εύχομαι είναι να μην αλλάξει τίποτα από αυτά που έχω καταφέρει ... Περισσότερα To άρθρο Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα επέστρεφα στην παρουσίαση, αν ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:42 24/05/2023

Η Μπάγια Αντωνοπούλου για Παπαδάκη και Αναστασοπούλου

zappit.gr
Για τη Μαρία Αναστασοπούλου, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, κλήθηκε να απαντήσει η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η δημοσιογράφος, […] The post Η Μπάγια Αντωνοπούλου για Παπαδάκη και Αναστασοπούλου appeared first on Zappit.
08:44 24/05/2023

Σύντροφος δημοσιογράφου του Mega «χώνει» ευρώ σε στήθος χορεύτριας (Εικόνες)

empisteutiko.gr
Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον επιχειρηματία και σύντροφό της Νίκο Κώτση. Το ζευγάρι επισκέφτηκε νυχτερινό κέντρο με… χανούμισσες να επιδίδονται στο χορό της κοιλιάς. Ξαφνικά ο τύπος σηκώθηκε από το τραπέζι πλησίασε την χορεύτρια και της έβαλε λεφτά στο στήθος. Τι έκανε η Μπάγια; Τραβούσε βίντεο και ανέβασε το στιγμιότυπο γράφοντας «Δώσε […] The post Σύντροφος δημοσιογράφου του Mega «χώνει» ευρώ σε στήθος χορεύτριας (Εικόνες) appeared first on Empisteutiko.gr.
17:02 21/04/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Στην Ερμιόνη με τους παππούδες της

okmag.gr
Στην Ερμιόνη Αργολίδας βρίσκεται η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον παππού της και τη γιαγιά της. Η δημοσιογράφος κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να βρεθεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα που της είχαν λείψει πολύ. Για την Μπάγια Αντωνοπούλου οι παππούδες της αποτελούν πρότυπο, όπως λέει στην ανάρτηση που συνόδευε τα τρυφερά οικογενειακά τους στιγμιότυπα […] The post Μπάγια Αντωνοπούλου: Στην Ερμιόνη με τους παππούδες της appeared first on OK! Magazine.
17:36 23/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load