Η Μέγκι Ντρίο μιλάει για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί – «Έχει τύχει να μου κάνουν “ουστ” στο δρόμο»

20:51 - 17/12/2019

Για την κριτική και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί μίλησε η Μέγκι Ντρίο, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό […] The post Η Μέγκι Ντρίο μιλάει για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί – «Έχει τύχει να μου κάνουν “ουστ” στο δρόμο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μέγκι Ντρίο μιλάει για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί – "Έχει τύχει να μου κάνουν “ουστ” στο δρόμο"

Για την κριτική και τα ρατσιστικά σχόλια που όπως αναφέρει έχει δεχθεί, το GNTMA, αλλά και για το αν σκέφτηκε να τα παρατήσει, μίλησε η Μέγκι Ντρίο, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου. Πιστεύετε ότι η κριτική που δεχθήκατε ήταν σκληρή; Εγώ είχα την πιο σκληρή κριτική απ’ όλη την κοινωνία, ακόμα παιδεύομαι και απαντάω στον κόσμο. Έχω ζήσει πολλές προσβολές για το GNTM και πλέον απαγορεύω στον καθέναν να μιλά για την καταγωγή μου και για τα ελληνικά μου. Ο,τι λέω το κρίνουν με επιθετικό τρόπο. Με έλεγαν στον δρόμο παλιοαλβανίδα και μου είχε τύχει να μου κάνουν ουστ. Ακόμα και το γεγονός ότι είμαι σε ένα πάνελ το κράζουν και αυτό. Σκεφτήκατε να τα παρατήσετε; Ε

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο