Σε Ελλάδα και Κύπρο ο πάπας Φραγκίσκος
11:19 - 01/09/2021
Tην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα αναμένεται να επισκεφθεί το προσεχές διάστημα ο πάπας Φραγκίσκος, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Cope. «Η επιλογή μου, έως τώρα, σε ό,τι αφορά τα ταξίδια στην Ευρώπη είναι οι μικρές χώρες. Η πρώτη που επισκέφθηκα ήταν η Αλβανία και ακολούθησαν πάντα μικρές […]
The post Σε Ελλάδα και Κύπρο ο πάπας Φραγκίσκος appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα θα επισκεφθεί ο πάπας Φραγκίσκος
«Η επιλογή μου, έως τώρα, σε ό,τι αφορά τα ταξίδια στην Ευρώπη είναι οι μικρές χώρες», δήλωσε σε συνέντευξή του.
Διαβάστε το στο euro2day.grΣτην Ελλάδα προσεχώς ο πάπας Φραγκίσκος
«Έχω προγραμματίσει επίσκεψη στη Σλοβακία και στη συνέχεια στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στη Μάλτα»
Διαβάστε το στο news.grΣτην Ελλάδα μας προσεχώς ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί προσεχώς την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Σε συνέντευξή του στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Cope, ο πάπας...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στην Ελλάδα μας προσεχώς ο Πάπας Φραγκίσκος
Διαβάστε το στο spoilersΈρχεται στην Ελλάδα ο Πάπας Φραγκίσκος
Θα επισκεφθεί επίσης την Κύπρο και τη Μάλτα Ο πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί προσεχώς την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Σε συνέντευξή του στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Cope, ο Ποντίφικας αναφέρθηκε στις χώρες που πρόκειται να επισκεφθεί στο μέλλον, σημειώνοντας πως μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα. «Η επιλογή μου, έως τώρα, […]
Διαβάστε το στο topnews.gr