Σε Ελλάδα και Κύπρο ο πάπας Φραγκίσκος

11:19 - 01/09/2021

Tην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα αναμένεται να επισκεφθεί το προσεχές διάστημα ο πάπας Φραγκίσκος, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Cope. «Η επιλογή μου, έως τώρα, σε ό,τι αφορά τα ταξίδια στην Ευρώπη είναι οι μικρές χώρες. Η πρώτη που επισκέφθηκα ήταν η Αλβανία και ακολούθησαν πάντα μικρές […] The post Σε Ελλάδα και Κύπρο ο πάπας Φραγκίσκος appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα θα επισκεφθεί ο πάπας Φραγκίσκος

«Η επιλογή μου, έως τώρα, σε ό,τι αφορά τα ταξίδια στην Ευρώπη είναι οι μικρές χώρες», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Στην Ελλάδα προσεχώς ο πάπας Φραγκίσκος

«Έχω προγραμματίσει επίσκεψη στη Σλοβακία και στη συνέχεια στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στη Μάλτα»

Διαβάστε το στο news.gr

Στην Ελλάδα μας προσεχώς ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί προσεχώς την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Σε συνέντευξή του στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Cope, ο πάπας... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στην Ελλάδα μας προσεχώς ο Πάπας Φραγκίσκος

Διαβάστε το στο spoilers

Στην Ελλάδα ο Πάπας Φραγκίσκος

Πιθανότατα εντός Σεπτεμβρίου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Έρχεται στην Ελλάδα ο Πάπας Φραγκίσκος

Θα επισκεφθεί επίσης την Κύπρο και τη Μάλτα Ο πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί προσεχώς την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Σε συνέντευξή του στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Cope, ο Ποντίφικας αναφέρθηκε στις χώρες που πρόκειται να επισκεφθεί στο μέλλον, σημειώνοντας πως μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα. «Η επιλογή μου, έως τώρα, […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Τι «έπιασαν» οι κάμερες στη Συγγρού: 1.000 παραβιάσεις χρήσης κινητού τηλεφώνου και ζώνης σε 96 ώρες!

Ο «μπαρμπα-Μπρίλιος», η Αριστερά και η Καρυστιανού

Η ΑΑΔΕ «ξεσκονίζει» τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών

Επίθεση στο Σίδνεϊ: «Συγγνώμη» ζήτησε ο Αλμπανέζι από την εβραϊκή κοινότητα

Ο Τραμπ διόρισε ειδικό απεσταλμένο για τη Γροιλανδία

Η Αφρική θέλει το μερίδιό της