The Bachelor 2: Αυτές είναι οι γυναίκες που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον Αλέξη Παππά! (βίντεο)
13:56 - 02/09/2021
Πλησιάζει η στιγμή για τον νέο κύκλοςτου «The Bachelor». Συγκεκριμένα, κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου με τον Αλέξη Παππά να είναι ο εργένης που θα τον διεκδικήσουν 21 κοπέλες!
«Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα» αναφέρει ο 34χρονος ηθοποιός, μέσα από το πρώτο τρέιλερ για το ριάλιτι του Alpha.
Στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ για την πρεμιέρα του The Bachelor μέσα από το οποίο και βλέπουμε για πρώτη φορά τις γυναίκες που διεκδικούν τον Αλέξη Πα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
The Bachelor 2: Αυτές είναι οι γυναίκες που διεκδικούν τον Παππά – Πόσα λεφτά παίρνουν (vid)
The Bachelor 2: Νέο trailer έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha και σε αυτό βλέπουμε τις παίκτριες που θα παίρνουν μέρος…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombBachelor: Αυτά είναι τα κορίτσια που θα.. πέσουν στα χέρια του Αλέξη Παππά – Δείτε τις!
Γεωργία Τσιαρλή ClockDate and time that the article is published or last modified02/09/2021 17:50 Tο Bachelor επιστρέφει στην τηλεόραση και βγήκαν τα κορίτσια που θα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Bachelor: Αυτά είναι τα κορίτσια που θα.. πέσουν στα χέρια του Αλέξη Παππά – Δείτε τις!
Διαβάστε το στο spoilersThe Bachelor | Αυτές είναι οι 21 παίκτριες που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά (Vid)
TV 2 Σεπτεμβρίου 2021 23:29 Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του νέου The Bachelor με τις παίκτριες που μπήκαν στο ριάλιτι για να διεκδικήσουν τον Αλέξη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: The Bachelor | Αυτές είναι οι 21 παίκτριες που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά (Vid)
Διαβάστε το στο spoilersBachelor: Αυτά είναι τα κορίτσια που θα.. πέσουν στα χέρια του Αλέξη Παππά – Δείτε τις!
Tο Bachelor επιστρέφει στην τηλεόραση και βγήκαν τα κορίτσια που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.
Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grThe Bachelor 2: Οι γυναίκες που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά
Νέο trailer για το «The Bachelor 2» είναι στον «αέρα» και αποκαλύπτει τις γυναίκες που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.Το «The Bachelor 2» έρχεται σύντομα στον Alpha και συγκεκριμένα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου, με τον Αλέξη Παππά στο ρόλο του περιζήτητου εργένη. Συνολικά 21 γυναίκες διεκδικούν την καρδιά του, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως «είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα». Μάλιστα, κυκλοφόρησε νέο trailer, στο οποίο αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, τα πρόσωπα που
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr