Μητροπολίτης Μόρφου: ”Παρακάλεσα την Παναγία να μου στείλει κορωνοϊό”
17:30 - 02/09/2021
Ο ίδιος είχε παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει κορωνοϊό ως μέσο ταπείνωσης», υποστήριξε ο Μητροπολίτης Μόρφου. «Ως γνωρίζετε ασθένησα αλλά όμως, ιδού ζω», ανέφερε, μιλώντας στην αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την αποδέσμευσή του από την καραντίνα. Αποκάλυψε ότι είδε μέσα του αλαζονεία και παρακάλεσε την Παναγία να τον ταπεινώσει.
Το άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου: ”Παρακάλεσα την Παναγία να μου στείλει κορωνοϊό” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει κορονοϊούλη
Το πρώτο του κήρυγμα, μετά την ανάρρωσή του αφού βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, έκανε την Τετάρτη (1/9) ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Όπως ανέφερε, ο ίδιος είχε… παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει «κορονοϊούλη» και εξήγησε ότι αμάρτησε για αυτό και προσβλήθηκε από τον ιό. Σύμφωνα με το cyprustimes.com, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος είπε: «Της λέω Παναγία ... Περισσότερα
To άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει κορονοϊούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜητροπολίτης Μόρφου: «Αμάρτησα και ζήτησα από την Παναγία να μου δώσει «κορονοϊούλη»
"Ως γνωρίζετε ασθένησα αλλά όμως, ιδού ζω", δηλώνει ο Μητροπολίτης Νεόφυτος Μόρφου, μιλώντας στην πανηγυρική αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος μετά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜητροπολίτης Νεόφυτος: Το πρώτο του κήρυγμα αφού βρέθηκε θετικός – «Παρακούσα την Παναγία να μου στείλει κορονοϊούλη»
Το πρώτο του κήρυγμα, μετά την ανάρρωσή του αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έκανε την Τετάρτη (1/9) ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Όπως ανέφερε, ο ίδιος είχε… παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει «κορονοϊούλη» και εξήγησε ότι αμάρτησε για αυτό και προσβλήθηκε από τον ιό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyprustimes.com, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος...
The post Μητροπολίτης Νεόφυτος: Το πρώτο του κήρυγμα αφού βρέθηκε θετικός – «Παρακούσα την Παναγία να μου στείλει κορονοϊούλη» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠροκαλεί ο Μητροπολίτης Μόρφου: «Είπα στην Παναγία, δεν μου δίνεις ένα κορωνοϊούλη και με άκουσε…»
Μιλώντας στην αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την ανάρρωσή του αναφέρθηκε στο πως πέρασε τις μέρες που νοσούσε και ήταν καραντίνα: «Είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει. Παναγία μου είμαι ένας Δεσπότης και να νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί να νομίζουν πως είμαι και Άγιος. Δεν μου δίνεις μετά από τη γιορτή σου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜόρφου Νεόφυτος: “Παρακάλεσα την Παναγία να μου στείλει κορωνοϊό για να με ταπεινώσει”
ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Ο ίδιος είχε παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει κορωνοϊό ως μέσο ταπείνωσης», υποστήριξε ο Μητροπολίτης Μόρφου. «Ως γνωρίζετε ασθένησα αλλά όμως, ιδού ζω», ανέφερε, μιλώντας στην αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την αποδέσμευσή του από την καραντίνα. Αποκάλυψε ότι είδε μέσα του αλαζονεία και παρακάλεσε την Παναγία να τον ταπεινώσει. «Δόξα Τω […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΜητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει “κορονοϊούλη”
Το πρώτο του κήρυγμα, μετά την ανάρρωσή του αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έκανε την Τετάρτη (1/9) ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Όπως ανέφερε, ο ίδιος είχε… παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει «κορονοϊούλη» και εξήγησε ότι αμάρτησε για...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει “κορονοϊούλη”
Διαβάστε το στο sinidisi.grΜητροπολίτης Μόρφου: «Είπα στην Παναγία, δεν μου δίνεις μετά τη γιορτή σου ένα κορωνοϊούλη και με άκουσε…»
Lamianow.gr
Μητροπολίτης Μόρφου: «Είπα στην Παναγία, δεν μου δίνεις μετά τη γιορτή σου ένα κορωνοϊούλη και με άκουσε…»
«Είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει» είπε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος εξήλθε από την καραντίνα και δήλωσε «παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής» Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, εξήλθε από την καραντίνα και συνεχίζει να προκαλεί με τις τοποθετήσεις του. Μιλώντας στην αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την ανάρρωσή του αναφέρθηκε […]
Μητροπολίτης Μόρφου: «Είπα στην Παναγία, δεν μου δίνεις μετά τη γιορτή σου ένα κορωνοϊούλη και με άκουσε…»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΜητροπολίτης Μόρφου: «Εγώ ζήτησα από την Παναγία να μου δώσει μετά από τη γιορτή της ένα… κορωνοϊούλη»
«Είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει» είπε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος εξήλθε από την καραντίνα – «Ο οδηγός μου είναι ο μόνος που κόλλησε από εμένα». Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, εξήλθε από την καραντίνα και συνεχίζει να προκαλεί με τις τοποθετήσεις του. Μιλώντας στην αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την ανάρρωσή του ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΜητροπολίτης Μόρφου: Είπα στην Παναγία να μου δώσει κορωνοϊό και με άκουσε
“Είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει” Ολοκληρώθηκε η καραντίνα του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, αφότου προσβλήθηκε από κορωνοϊό. Μιλώντας στην αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος μετά την ανάρρωσή του, ο Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρθηκε στο πως πέρασε τις μέρες που νοσούσε και ήταν καραντίνα. «Είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει. Παναγία μου είμαι ένας Δεσπότης και […]
Διαβάστε το στο topnews.grΜητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει κορωνοϊούλη
Το πρώτο του κήρυγμα, μετά την ανάρρωσή του αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έκανε την Τετάρτη (1/9) ο Μητροπολίτης Μόρφου...
The post Μητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει κορωνοϊούλη appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr