#Μητροπολίτης Μόρφου

Κύπρος: «Δαιμονικές δυνάμεις» και εμβόλια «βλέπει» πίσω από τα σκάνδαλα της Μονής Αββακούμ ο Μητροπολίτης Μόρφου

lamianow.gr
Με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη, για την «αμαρτωλή» Μονή Αββακούμ στην Κύπρο, ο μητροπολίτης Μόρφου έκανε κήρυγμα σε αγρυπνία και σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το sigmalive μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, είπε ότι τα σκάνδαλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο, αποτελούν δοκιμασία της πίστης ειδικά για τους ολιγόπιστους. Μάλιστα συνέδεσε τα σκάνδαλα αυτά με τους… εμβολιασμούς (!) και είπε ουσιαστικά ότι είναι απότοκο των εμβολιασμών τα όσα συμβαίνουν. https://youtu.be/aG9JmoiVnjc «.. Σε μια εποχή που δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις για να σκανδαλίσουν την πίστη των χριστι
16:37 19/03/2024

Μητροπολίτης Μόρφου: Από εκεί πήρε ο γάμος την ονομασία του

tromaktiko.gr
Μετά τη θεία λειτουργία για τη γιορτή των Αγίων Πάντων, ο Μητροπολίτης Νεόφυτος αναφέρθηκε στο μυστήριο του γάμου Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μετά τη θεία λειτουργία για τη γιορτή των Αγίων Πάντων και του Αποστόλου Βαρνάβα, την περασμένη Κυριακή (11/06), έκανε μία αναφορά κατά των γυναικών που συγκατοικούν με το σύντροφό τους χωρίς να έχουν […] The post Μητροπολίτης Μόρφου: Από εκεί πήρε ο γάμος την ονομασία του appeared first on Tromaktiko.gr.
14:46 13/06/2023

Μητροπολίτης Μόρφου: Ο γάμος λέγεται έτσι γιατί επιτρέπει το γ@… [δείτε το βίντεο]

eleftherostypos.gr
O Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σόκαρε για ακόμη μια φορά με τα περίεργα κηρύγματα του. Σε σχετική ερώτηση απάντηση πως ο ίδιος δεν θα κοινωνούσε κάποια κοπέλα που ζει με τον σύντροφό της, χωρίς να είναι παντρεμένη. Ο μητροπολίτης διερωτήθηκε γιατί υπάρχει ο γάμος και έδωσε ο ίδιος την απάντηση: “Λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το […] Το άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου: Ο γάμος λέγεται έτσι γιατί επιτρέπει το γ@… [δείτε το βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 13/06/2023

Ο ΜΟΡΦΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! Δήλωση για τον γάμο και την …ΠΡΑΞΗ!

vimaorthodoxias.gr
ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ! O Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, απασχολεί για ακόμη μια φορά τη δημόσια σφαίρα με τα περίεργα κηρύγματα του. Αυτή τη φορά ανέφερε πως ο ίδιος δεν θα κοινωνούσε κάποια κοπέλα που ζει με τον σύντροφό της, χωρίς να είναι παντρεμένη. Ο μητροπολίτης διερωτήθηκε γιατί υπάρχει ο γάμος και έδωσε ο ίδιος […]
00:09 13/06/2023

Μητροπολίτης Μόρφου: “Αχ Ειρήνη… πού να σε βρώ;”

ekklisiaonline.gr
Κήρυγμα: Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: “Αχ Ειρήνη… πού να σε βρώ;” Το άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου: “Αχ Ειρήνη… πού να σε βρώ;” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:44 04/05/2023

Μητροπολίτης Μόρφου: Από την οσία Μαρία την Αιγυπτία στον όσιο Σάββα της Καλύμνου

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου: Από την οσία Μαρία την Αιγυπτία στον όσιο Σάββα της Καλύμνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:54 04/04/2023

Αθώος ο Μόρφου Νεόφυτος! Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες – Η απόφαση του Δικαστηρίου

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΜΟΡΦΟΥ: Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσιάστηκε σήμερα 4 Απριλίου, 2023 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας μαζί με τον συνήγορό του κ. Νίκο Κληρίδη και αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε σε σχέση με παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και ειδικότερα ότι παρότρυνε και/ή διήγειρε τους πιστούς να διαπράξουν ποινικά αδικήματα δηλαδή να συμμετάσχουν σε δημόσια συνάθροιση ή συνάθροιση πέραν των δύο ατόμων. Το άρθρο Αθώος ο Μόρφου Νεόφυτος! Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες – Η απόφαση του Δικαστηρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:36 04/04/2023

Αθωώθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

ekklisiaonline.gr
Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσιάστηκε σήμερα 4 Απριλίου, 2023 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας μαζί με τον συνήγορό του κ. Νίκο Κληρίδη και αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε σε σχέση με παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και ειδικότερα ότι παρότρυνε και/ή διήγειρε τους πιστούς να διαπράξουν ποινικά αδικήματα δηλαδή να συμμετάσχουν σε δημόσια συνάθροιση ή συνάθροιση πέραν των δύο ατόμων. Το άρθρο Αθωώθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:54 04/04/2023

Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Βίος της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Βίος της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:18 31/03/2023

Γερόντισσα Γαλακτία: Είδα στον Άδη τί γίνεται

ekklisiaonline.gr
O Διάλογος της Γερόντισσας Γαλακτίας με τον κεκοιμημένο παππού της τον παπα-Νικόλαο – Διαβάζει ο Μητροπολίτης Μόρφου από απομαγνητοφωνημένη ηχογράφηση της Γερόντισσας Γαλακτίας. Το άρθρο Γερόντισσα Γαλακτία: Είδα στον Άδη τί γίνεται εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:32 23/03/2023

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου – Δ΄ Στάσις των Χαιρετισμών της Θεοτόκου – Πανηγυρική Δοξολογία επί τη εθνική επετείω της 25ης Μαρτίου 1821

ekklisiaonline.gr
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ. ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί του πανηγυρικού εσπερινού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ακολούθως της Ακολουθίας της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Ακάκι. Το άρθρο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου – Δ΄ Στάσις των Χαιρετισμών της Θεοτόκου – Πανηγυρική Δοξολογία επί τη εθνική επετείω της 25ης Μαρτίου 1821 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:46 23/03/2023

Το πρώτον Ευαγγέλιον της Μεγάλης Πέμπτης (Ευαγγέλιον της Διαθήκης). Εκφωνεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος

ekklisiaonline.gr
Το πρώτον Ευαγγέλιον της Μεγάλης Πέμπτης («Ευαγγέλιον της Διαθήκης»). Το άρθρο Το πρώτον Ευαγγέλιον της Μεγάλης Πέμπτης (Ευαγγέλιον της Διαθήκης). Εκφωνεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:28 06/03/2023

Τι εννοούσε ο Μητροπολίτης Μόρφου όταν κάλεσε Χάζαρο τον Ζελένσκι. Ιστορία των Χαζάρων

ekklisiaonline.gr
Η ιστορία των Χαζάρων, ειδικότερα της Χαζαρικής Μαφίας (ΚΜ) το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Σωματείο Οργανωμένου Εγκλήματος του κόσμου το οποίο δημιούργησε η χαζάρικη ολιγαρχία με την ανάπτυξη της Βαβυλώνιας μαγείας του χρήματος, έχει σχεδόν εξαλειφθεί από τα βιβλία ιστορίας. Το άρθρο Τι εννοούσε ο Μητροπολίτης Μόρφου όταν κάλεσε Χάζαρο τον Ζελένσκι. Ιστορία των Χαζάρων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:22 29/01/2023

Μητροπολίτης Μόρφου : Πώς λειτουργεί ο Θεός στην Ορθόδοξη Θεία Λειτουργία

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου : Πώς λειτουργεί ο Θεός στην Ορθόδοξη Θεία Λειτουργία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:36 26/01/2023

Μητροπολίτης Μόρφου: Πώς να καταγράφουμε στην αιώνια μνήμη του Θεού;

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου: Πώς να καταγράφουμε στην αιώνια μνήμη του Θεού; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:22 24/01/2023

Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Άγιος Αντώνιος μιλά

ekklisiaonline.gr
Άγιος Αντώνιος – Κήρυγμα – Μητροπολίτης Μόρφου – Ο Άγιος Αντώνιος μιλά. Το άρθρο Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Άγιος Αντώνιος μιλά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:30 17/01/2023

Ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα παραστεί στην Ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου

ekklisiaonline.gr
Πληροφοροῦμε τὸ εὐσεβὲς χριστεπώνυμο πλήρωμα τῆς Ἐκκλησίας Κύπρου, ὅτι ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θὰ ἤθελε νὰ παραστεῖ στὴν τελετὴ τῆς ἐνθρόνισης τοῦ Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου τὴν Κυριακή, 08.01.2023, ὅμως προτιμᾶ νὰ παραμείνει στὸ ταπεινὸ κελλί του, προσευχόμενος, τόσο γιὰ τὸν Μακαριώτατο Κύπρου, ὅσο καὶ γιὰ τὸν δοκιμαζόμενο Μακαριώτατο Μητροπολίτη Κιέβου καὶ πάσης Οὐκρανίας κ. Ὀνούφριο. Το άρθρο Ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα παραστεί στην Ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:30 06/01/2023

Παίρνει αποστάσεις από τον Πάφου ο Μόρφου- «Δεν είναι δεδομένη η ψήφος μου»

ekklisiaonline.gr
Νέα δεδομένα φέρνει η γραπτή δήλωση που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, τον οποίο οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών, τον ήθελαν να δίδει τη ψήφο του στην Ιερά Σύνοδο, υπέρ του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου. Το άρθρο Παίρνει αποστάσεις από τον Πάφου ο Μόρφου- «Δεν είναι δεδομένη η ψήφος μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:32 21/12/2022

Η επόμενη μέρα για τον Μόρφου: Ποιόν αποκλείει από τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο

ekklisiaonline.gr
Σέβεται και αποδέχεται τα αποτελέσματα των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, όπως αναφέρουν πήγες από τους κόλπους της Μητρόπολης του, καθώς ο ίδιος από το πρωί της Κυριακής βρίσκεται στο κελί του μετά από ασθένεια. Το άρθρο Η επόμενη μέρα για τον Μόρφου: Ποιόν αποκλείει από τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:58 20/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load