Τροχαίο Mad Clip: Πρόσωπο – κλειδί στο “Live News” – “Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του”

18:20 - 02/09/2021

Όλα τα νεότερα γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip παρουσίασε η εκπομπή Live News To άρθρο Τροχαίο Mad Clip: Πρόσωπο – κλειδί στο “Live News” – “Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mad Clip: Πρόσωπο «κλειδί» – «Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του»

Όπως ανέφερε, ο άτυχος καλλιτέχνης μαζί με φίλους και συναδέλφους βρισκόταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι στην περιοχή της Βουλιαγμένης και […] The post Mad Clip: Πρόσωπο «κλειδί» – «Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Mad Clip: Πρόσωπο «κλειδί» – «Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του»

Ο γνωστός dj και παρουσιαστής της εκπομπής MEGA STAR μίλησε για τον φίλο του Mad Clip και για τις τελευταίες στιγμές του, καθώς μέχρι λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο βρίσκονταν μαζί. Όπως ανέφερε, ο άτυχος καλλιτέχνης μαζί με φίλους και συναδέλφους βρισκόταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι στην περιοχή της Βουλιαγμένης και λίγα λεπτά μετά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νεκρός ο Mad Clip – Φίλος του trapper αποκαλύπτει – Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του. Η κολόνα…

Το θρίλερ γύρω από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip κορυφώνεται. Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Αντώνης Δημητριάδης,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νεκρός ο Mad Clip – Φίλος του trapper αποκαλύπτει – Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του. Η κολόνα…

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της