Ο αξεπέραστος Μίκης Θεοδωράκης μέσα από τα δικά του λόγια: Τι είχε πει για τον θάνατο, την Ελλάδα και την υστεροφημία του

21:42 - 02/09/2021

Παγκόσμια θλίψη επικρατεί για τον μεγάλο ΜΟΥΣΙΚΟ, ΑΓΩΝΙΣΤΗ και ΕΛΛΗΝΑ Μίκη Θεοδωράκη. Ο Μίκης της Ελλάδας άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή αλλά φρόντισε εδώ και χρόνια να περάσει στην αθανασία.  «Εδώ και καιρό είμαι πλήρης ημερών οπότε έχω συμφιλιωθεί με το θάνατο. «Στα Περιβόλια» έχω χορέψει μαζί του…’Ο, τι... The post Ο αξεπέραστος Μίκης Θεοδωράκης μέσα από τα δικά του λόγια: Τι είχε πει για τον θάνατο, την Ελλάδα και την υστεροφημία του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]