Χρήστος Μάστορας για Mad Clip: «Υπενθυμίζοντάς μου πόσο κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι»
23:50 - 02/09/2021
Την δική του ανάρτηση έκανε ο Χρήστος Μάστορας αποχαιρετώντας τον Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Ο […]
The post Χρήστος Μάστορας για Mad Clip: «Υπενθυμίζοντάς μου πόσο κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Μάστορας για Mad Clip: «Υπενθυμίζοντάς μου πόσο κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι»
Ο τραγουδιστής έγραψε: «Το νήμα μιας ζωής στα όρια, κόπηκε και αναρωτιέσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να είσαι εσύ πίσω από αυτό το τιμόνι… πολύ εύκολα είναι η απάντηση… Φεύγοντας έτσι και υπενθυμίζοντας μου ποσό κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι είναι σαν να μου ρίχνεις μια σφαλιάρα να συνέλθω από κακό μεθύσι… […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρήστος Μάστορας για Mad Clip: “Κακός συνδυασμός το αλκοόλ με το τιμόνι”
Ο θάνατος του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην παραλιακή έχει συγκλονίσει από
To άρθρο Χρήστος Μάστορας για Mad Clip: “Κακός συνδυασμός το αλκοόλ με το τιμόνι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧρήστος Μάστορας για Mad Clip: Aναρωτιέσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να είσαι εσύ πίσω από αυτό το τιμόνι
Η ανάρτησή του στα social
Διαβάστε το στο topontiki.grΧρήστος Μάστορας για Mad Clip: Κακός συνδυασμός το αλκοόλ και το τιμόνι
Το μήνυμα που έστειλε ο Χρήστος Μάστορας για τον θάνατο του Mad Clip.Η είδηση του θανάτου του Mad Clip έχει βυθίσει στο πένθος αρκετό κόσμο, ενώ οι αρχές εξετάζουν την πιθανότητα το θανατηφόρο τροχαίο να οφείλεται σε ατύχημα, καθώς ο trapper δεν βρέθηκε υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ, ενώ απομακρύνεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», Χρήστος Μάστορας, αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός και τόνισε πως είναι «κακός συνδυασμός το αλκοόλ και το τιμόνι». Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα: «Το νήμα μιας ζωής στα όρια, κόπηκε και αναρωτιέσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να είσαι εσύ πίσω από αυτό το τιμόνι… πολύ εύκολα είναι η απάντηση… Φεύγοντας έτσι κα
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΧρήστος Μάστορας: Κακός συνδυασμός το αλκοόλ και το τιμόνι
O Χρήστος Μάστορας με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip o οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας από το γάμο της μάνατζέρ του, Λίας Παπαδοπούλου με τον Γιώργο Μπενιουδάκη. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες» στο κείμενό του τόνισε πόσο κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι. […]
Διαβάστε το στο dete.grΧρήστος Μάστορας για Mad Clip: "Κακός συνδυασμός το αλκοόλ με το τιμόνι"
"Η φωνή σου θα παίζει για πάντα δυνατά από αυτοκίνητα στις γειτονιές"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr