Η κατάθεση της 17χρονης για την υπόθεση του Ρ.Σεμέδο: «Του είπα "όχι" πάρα πολλές φορές»

11:00 - 03/09/2021

Ενώπιον του εισαγγελέα υπό άκρα μυστικότητα βρέθηκε η 17χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό, όπου προχώρησε σε νέα κατάθεση για τα όσα συνέβησαν. «Εγώ έλεγα δεν θέλω, δεν θέλω και του είπα όχι πάρα πολλές φορές», σημείωσε η 17χρονη περιγράφοντας τις στιγμές με τον Σεμέδο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο newsbomb.gr, που έφερε στο φως όλα όσα είπε το ανήλικο κορίτσι. «Εκείνο το βράδυ είχε έρθει η 16χρονη στο σπίτι μου και κανονίσαμε να βγούμε με κάτι φίλους της. Εκείνη είχε κανονίσει με το φίλο της τον Σεμέδο και πήγαμε στη Γλυφάδα σε ένα μαγαζί όπου ήταν και δύο γνωστοί του Σεμέδο και μετά πήγαμε στον Ωρωπό. Όταν ρώτησα με ποιους θα βγούμε, μου είπ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις