Βαρθολομαίος για Μίκη Θεοδωράκη: “Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε”

13:46 - 03/09/2021

ΦΑΝΑΡΙΟΝ: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με αφορμή τον θάνατο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και οικουμενικού Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση κατά τη διάρκεια των σημερινών εργασιών της Συνάξεως της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Θρόνου. “O Μίκης Θεοδωράκης ήταν ενας κορυφαίος συνθέτης, ένας ανεπανάληπτος δημιουργός, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είχε τη σπάνια ικανότητα να νοηματοδοτεί τη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαρθολομαίος για Μίκη Θεοδωράκη: Εμείς, εδώ η Ρωμιοσύνη της Πόλεως, θα τον θυμόμαστε πάντοτε

«Θα τον θυμόμαστε και για την αφοσίωσή του στον σκοπό οικοδόμησης γεφυρών φιλίας και ειρηνικής συνυπάρξεως ανάμεσα στις δύο ακτές του Αιγαίου»

Διαβάστε το στο

Παρέμβαση από το γιο του Μίκη Θεοδωράκη για το θρίλερ της ταφής του

«Θα σεβαστούμε την επιθυμία του με σιωπή και σεβασμό. Αυτό λένε και όλοι οι υπόλοιποι. Μας αρκεί ο πόνος που έχουμε»

Διαβάστε το στο

Βαρθολομαίος για Μίκη Θεοδωράκη: Εμείς, εδώ, η Ρωμηοσύνη της Πόλεως, θα τον θυμόμαστε πάντοτε

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με αφορμή τον θάνατο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και οικουμενικού Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Το συγκινητικό μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για τον Μίκη Θεοδωράκη: Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε

Το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη έστειλε

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Βαρθολομαίος για Μίκη Θεοδωράκη: «Εμείς, εδώ, η Ρωμηοσύνη της Πόλεως, θα τον θυμόμαστε πάντοτε»

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με αφορμή τον θάνατο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και οικουμενικού Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση κατά τη διάρκεια των σημερινών εργασιών της Συνάξεως της Ιεραρχίας…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο