Τσιτσιπάς: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αυτές οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς»

07:44 - 04/09/2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε το παράπονό του για τη συζήτηση περί toilet breaks μετά την ήττα από τον Αλκαράθ. Μαρία Καλτσίδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: Ξέρω πως δεν μ’ αγαπούν όλοι - Οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς

«Δεν ξέρω γιατί όλοι είναι ξαφνικά εναντίον μου»

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς – «Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι, οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον Αλκάραθ

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: «Ξέρω πως δεν μ’ αγαπούν όλοι, οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς»

Τα γουχαΐσματα και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες εις βάρος του σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Εκτός του Αλκαράθ ο Στέφανος Τσιτσιπάς τέθηκε αντιμέτωπος χθες και με τις αποδοκιμασίες από το κοινό που παρακολούθησε το μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του με αφορμή τα toilet break […] The post Τσιτσιπάς: «Ξέρω πως δεν μ’ αγαπούν όλοι, οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Το παράπονο του Τσιτσιπά: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει» - Έβγαλε το... καπέλο στον Αλκαράθ

Το παράπονο του Τσιτσιπά: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει» - Έβγαλε το... καπέλο στον Αλκαράθ 04/09/2021 Μετά την ήττα του από τον Κάρλος Αλκαράθ και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του US Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβγαλε για άλλη μια φορά παράπονο για τις αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του. «Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι», είπε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω τέτοιο στόχο. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τον αγαπημένο του παίκτη, να διαλέξει μια πλευρά. Το ένιωσα αυτό, αλλά το αγνόησα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αυτό είναι. Ο κόσμος δεν είναι μέσα στο άθλημα, δεν ξέρει τι συμβαίνει. Αυτές οι κατηγορίες είναι τελε

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τσιτσιπάς: «Ξέρω πως δεν μ’ αγαπούν όλοι, οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς»

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον Αλκάραθ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!