Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή

09:16 - 04/09/2021

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτή την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα μέσα από To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή και τον λόγο που επέλεξε το Μega

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη | Ο λόγος που δεν θα ήθελε να κάνει βραδινή εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεοπτική βάση που εκείνη θέλει, και εξηγεί το γιατί

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μενεγάκη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το μυστικό ομορφιάς της αλλά και γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινό!

Μόλις λίγες μέρες έμειναν πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση μέσα από…

Διαβάστε το στο queen.gr

Μενεγάκη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το μυστικό ομορφιάς της αλλά και γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινό!

Μόλις λίγες μέρες έμειναν πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μόλις λίγες μέρες έμειναν πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega και η ίδια για πρώτη…

Διαβάστε το στο astrology.gr

Μόλις λίγες μέρες έμειναν πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega και η ίδια για πρώτη φορά αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν θέλει να κάνει βραδινό. «Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Μενεγάκη – Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει βραδινή ζωντανή εκπομπή

Στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Μενεγάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Μενεγάκη – Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει βραδινή ζωντανή εκπομπή

Διαβάστε το στο spoilers

Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό ομορφιάς και ο λόγος που δεν κάνει βραδινή εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή. Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret! Μέσα σ’ όλα, η λαμπερή παρουσιάστρια αποκάλυψε και τον λόγο που δε θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή. «Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μενεγάκη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ελένη Μενεγάκη - Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή

"Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν θέλει να αναλάβει βραδινή εκπομπή – Ποια είναι τα top μυστικά ομορφιάς της

Μπορεί να είπε πως θα αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά η Ελένη Μενεγάκη, δεν αντέχει μακριά απ΄π την κάμερα. Η λαμπερή παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 το μεσημέρι και στο κανάλι ετοιμάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα εκείνη την ημέρα. Την περασμένη Δευτέρα μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και […] The post Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν θέλει να αναλάβει βραδινή εκπομπή – Ποια είναι τα top μυστικά ομορφιάς της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της