«Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης» – Ως το τέλος Οκτωβρίου η έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10:08 - 04/09/2021
Η έκθεση, η οποία συνεχίζεται ως τις 30 Οκτωβρίου 2021, είναι αφιερωμένη στον κορυφαίο συνθέτη, που ‘έφυγε’ από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας στο πένθος τους Έλληνες, αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του ανά την υφήλιο. Το αφιέρωμα, που φωτίζει τις πολλές και διαφορετικές πλευρές της μουσικής και πολιτικής παρακαταθήκης του Θεοδωράκη, είναι μια […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης»: Συνεχίζεται ως το τέλος Οκτωβρίου η έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η θλιβερή συγκυρία του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ την έκθεση «Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης», που από τον περασμένο Ιούνιο λειτουργεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η έκθεση, η οποία συνεχίζεται ως τις 30 Οκτωβρίου 2021, είναι αφιερωμένη στον κορυφαίο συνθέτη, που ‘έφυγε’ από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας στο ... Περισσότερα
To άρθρο «Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης»: Συνεχίζεται ως το τέλος Οκτωβρίου η έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης» - Ως το τέλος Οκτωβρίου η έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η θλιβερή συγκυρία του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ την έκθεση «Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης...
Διαβάστε το στο Zougla«Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης» - Συνεχίζεται ως το τέλος Οκτωβρίου η έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής
Η θλιβερή συγκυρία του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ την έκθεση «Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης»,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb«Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης» - Ως το τέλος Οκτωβρίου η έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
H θλιβερή συγκυρία του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ την έκθεση «Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης», που από τον περασμένο Ιούνιο λειτουργεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Διαβάστε το στο matrix24.grΟ γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης- Ως το τέλος Οκτωβρίου η έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η θλιβερή συγκυρία του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ την έκθεση «Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης»,...
The post Ο γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης- Ως το τέλος Οκτωβρίου η έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr