#Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Παραγωγές κλασικής μουσικής για πρώτη φορά στην οθόνη του Κήπου του Μεγάρου

Zougla
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με την UNITEL, η οποία άρχισε τον περσινό Ιούνιο...
09:46 28/05/2022

Ο Ρεθυμνιώτης λυράρης που βρέθηκε από το Μέγαρο Μουσικής… στο Μιτάτο!

NewsBomb
Από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου έχει εμφανιστεί ο Α. Παπαδάκης (Πτυχιούχος του Ελληνικού…Περισσότερα...
20:14 27/05/2022

Μεγάλες Συναυλίες στην οθόνη, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

monopoli.gr
To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για πρώτη φορά φέτος μεταδίδει στον Κήπο του Μεγάρου σημαντικές παραγωγές από καλλιτεχνικές διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας.
16:44 25/05/2022

Αφιέρωμα στη Δάφνη Ευαγγελάτου, με τον Δημήτρη Γιάκα και έξι εκλεκτούς σολίστ στο Μέγαρο

monopoli.gr
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Σωματείο Υποτροφίες Μαρία Κάλλας παρουσιάζουν στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ένα ιδιαίτερο Αφιέρωμα στη Δάφνη Ευαγγελάτου, τη μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έφυγε πριν από λίγους μήνες για πάντα από κοντά μας.
14:10 25/05/2022

Εντυπωσίασε η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

trikalavoice.gr
Ενθουσίασε και συγκίνησε η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, κατά τη συναυλία που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.   Στην αίθουσα «Χρήστου Λαμπράκη» πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαίου το 14ο Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων. Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων με τη Μαέστρο κ. Ελένη Ζιάκα, εμφανίστηκε την Κυριακή 22 Μαΐου και απέσπασε […]
21:18 24/05/2022

Γ. Μελισσανίδης: Σήμερα η «Ν» ανανεώνει το συμβόλαιο της συνεργασίας της με τη ναυτιλία

naftemporiki.gr
«Σήμερα η Ναυτεμπορική ανανεώνει το συμβόλαιο της συνεργασίας της με τη ναυτιλία» δήλωσε ο εκδότης της «Ν» Γιώργος Μελισσανίδης στην έναρξη των εργασιών του 6ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου με τίτλο «Ναυτιλία, η βιομηχανία της χρονιάς: Η επόμενη μεγάλη κίνηση» που λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
15:16 24/05/2022

6ο Ναυτιλιακό Συνέδριο «Ναυτεμπορικής» - Γ. Μελισσανίδης: Η ναυτιλία είναι η βιομηχανία της χρονιάς

naftemporiki.gr
«Η ναυτιλία είναι η βιομηχανία της χρονιάς» δήλωσε ο εκδότης της «Ναυτεμπορικής» Γιώργος Μελισσανίδης με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών του 6ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου που λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων της ναυτιλιακής κοινότητας. Όπως σημείωσε ο κ. Μελισσανίδης στόχος του συνεδρίου είναι να δείξει τη νέα ρότα των Ελλήνων πλοιοκτητών και να αναδείξει τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον.
14:20 24/05/2022

Ναυτιλία, η βιομηχανία της χρονιάς: Η επόμενη μεγάλη κίνηση

naftemporiki.gr
Το διάστημα των τελευταίων δύο χρόνων η ναυτιλία στην κυριολεξία ήταν ο πάροχος «ζωής» για τη λειτουργία όλων των κλάδων παραγωγής και εμπορίου διασφαλίζοντας τη μεταφορά αγαθών και πρώτων υλών σε παγκόσμιο επίπεδο. Επανερχόμενοι σταδιακά στο πλαίσιο μιας κανονικότητας, αρκετά διαφοροποιημένης όμως, η ναυτιλία καλείται να βρει επίσης βιώσιμες λύσεις. Το 6ο Ναυτιλιακό Συνέδριο με τίτλο «Ναυτιλία, η βιομηχανία της χρονιάς: Η επόμενη μεγάλη κίνηση!», που πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανοίγει έναν δημόσιο διάλογο, στον οποίο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των τομέων της ναυτιλιακής κοινότητας καταθέτοντας απόψει
07:24 24/05/2022

Το Ωδείο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση του Ωδείου της Ι.Μ. Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» ολοκληρώθηκε το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, μια διοργάνωση του Συνδέσμου Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή. Το άρθρο Το Ωδείο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:14 23/05/2022

Ιάννης Ξενάκης και Αλγοριθμική Μουσική Διάλεξη του Βασίλη Μάναρη και συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

patrasevents.gr
Μέγαρο Μουσικής ΑθηνώνΤρίτη, 31 Μάϊ 2022 21:00Ιάννης Ξενάκης και Αλγοριθμική Μουσική Διάλεξη του Βασίλη Μάναρη και συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
11:14 23/05/2022

Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας – 36 Καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους για τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

ekklisiaonline.gr
«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» λέγεται η μουσική παράσταση που θα γίνει την Τρίτη, 24 Μαΐου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κατά τη διάρκεια της οποίας 36 καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους για την υποστήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Το άρθρο Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας – 36 Καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους για τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:30 22/05/2022

Μέγαρο Μουσικής: «Ραντεβού» στον Κήπο για ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες πολιτισμό

monopoli.gr
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μάς υποδέχεται στον Κήπο του και αυτό το καλοκαίρι για ξεχωριστές βραδιές πολιτισμού γεμάτες ελληνικές και κλασικές μελωδίες, βωβό κινηματογράφο και τον αγαπημένο σε όλους μας Καραγκιόζη.
14:48 19/05/2022

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

naftemporiki.gr
«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» - 36 καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους για την υποστήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», στις 24 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
14:08 18/05/2022

Μίκης Θεοδωράκης: Συναυλία μνήμης με τη συμμετοχή του Ιδρύματος Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ekklisiaonline.gr
Με μοναδική συναυλία τίμησε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Περιφέρεια τον μεγάλο Έλληνα Συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο: «Ταξίδια». Το άρθρο Μίκης Θεοδωράκης: Συναυλία μνήμης με τη συμμετοχή του Ιδρύματος Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:50 17/05/2022

Συγκινητικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 

paraskhnio.gr
Με μια μοναδική συναυλία στην Αίθουσα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τίμησε χθες, Δευτέρα 16 Μαΐου, η Περιφέρεια Αττικής το μεγάλο Έλληνα Συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου και Γενικός Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Αρχιεπισκοπής, Ειρηναίος Νάκος, Το άρθρο Συγκινητικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:52 17/05/2022

Στην Αθήνα το 44ο Διεθνές Συνέδριο Διαστημικής Έρευνας της COSPAR

naftemporiki.gr
Η κορωνίδα των παγκόσμιων συνεδρίων διαστημικής έρευνας και τεχνολογίας, η 44η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Επιτροπής Διαστημικής Έρευνας (44th COSPAR Scientific Assembly) διοργανώνεται στην Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Divani Caravel Hotel) από 16 έως 24 Ιουλίου 2022.  
14:20 16/05/2022

Από τον Δημόκριτο στην τεχνητή μουσική νοημοσύνη. Μια συναυλία – διάλεξη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

in.gr
Η σειρά Γέφυρες προωθεί για περισσότερα από 25 χρόνια, την ώσμωση ανάμεσα στους πολιτισμούς, τις ηλικίες, τις τέχνες, τα είδη της μουσικής και τις διαφορετικές εκφάνσεις της τεχνολογίας, μας.
21:18 15/05/2022

Από τον Δημόκριτο στην τεχνητή μουσική νοημοσύνη: Συναυλία-διάλεξη στο Μέγαρο

monopoli.gr
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διοργανώνει μια συναυλία-διάλεξη σε ένα συναρπαστικό σύμπαν που συνδυάζει τέχνη και τεχνολογία, με εισηγητή τον Θεόδωρο Γιαννακόπουλο και τη μουσική συμμετοχή του Κουαρτέτο RSLG.
15:32 11/05/2022

Η Φιλαρμονική της Σκάλας του Μιλάνου και ο Μιουνγκ – Γουν Τσουνγκ στο Ηρώδειο

monopoli.gr
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μια μεγαλειώδη συναυλία με την Φιλαρμονική της Σκάλας του Μιλάνου που κλείνει φέτος σαράντα χρόνια ζωής, μαζί με τον Μιουνγκ - Γουν Τσουνγκ.
11:56 11/05/2022

Θέατρο Αμαλία: «Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος»

grtimes.gr
Μετά τις πολύ μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η παράσταση «Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος» έρχεται στην Θεσσαλονίκη για 2 παραστάσεις. «Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος» (“En chantant jusqu’ au bout”): Μία μουσικοθεατρική παράσταση για τη ζωή και τα τραγούδια της Dalida, μιας εμβληματικής γυναίκας που έγραψε ιστορία στη γαλλική αλλά και την παγκόσμια μουσική σκηνή, θα ανέβει στο Θέατρο Αμαλία, την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαΐου. Με τον τίτλο της παράστασης  «δανεισμένο» από το τραγούδι «Να πεθάνω επί σκηνής» (“Mourir sur scène”), 35 χρόνια μετά το θάνατό της Dalida, η παράσταση που θα ανεβάσει η ελληνογαλλίδα Εύα Κοτανίδη βασισμένη σε κείμενα δικά της και σε σκηνοθεσία
21:02 08/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load