Η πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του Μίκη: «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια»
13:42 - 04/09/2021
Την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook έκανε κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη. Την ώρα που ακόμη παραμένει άγνωστος ο τόπος ταφής του Ελληνα μουσικοσυνθέτη, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη γράφει: « Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν το αίμα. Όμως η καρδιά μου είναι γεμάτη […]
The post Η πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του Μίκη: «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια» first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια»
Μίκης Θεοδωράκης: Την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook έκανε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη. Την ώρα που ακόμη παραμένει άγνωστος ο τόπος ταφής του μεγάλου δημιουργού, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη γράφει: « Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν...
The post Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: "Με τσιμπούν και μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια"
"Τα τσιμπούρια θα πέσουν από το κορμί μου. Θα εξαφανιστούν. Βασανιστικά παράσιτα. Κάνω υπομονή", λέει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε ανάρτησή της στο Facebook
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του Μίκη: «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια»
«Στη συναυλία χορεύω ζεϊμπέκικο και κοιτώ μέσα στη ψυχή του πατέρα μου», γράφει χαρακτηριστικά. Μία μέρα νωρίτερα η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα
The post Η πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του Μίκη: «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΗ πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του Μίκη: «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια»
Την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook έκανε κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.
Το άρθρο Η πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του Μίκη: «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗ πρώτη ανάρτηση Μαργαρίτας Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του πατέρα της: «Με τσιμπούν αδυσώπητα τσιμπούρια»
Την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook έκανε κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη μετά τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.
Την ώρα που ακόμη παραμένει άγνωστος ο τόπος ταφής του Ελληνα μουσικοσυνθέτη, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη γράφει: « Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν το αίμα. Όμως η καρδιά μου είναι γεμάτη από το αίμα του πατέρα μου! Τι να καταφέρουν;».
Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη
«Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν το αίμα. Όμως η καρδιά μου είναι γεμάτη από το αίμα του πατέρα μου! Τι να καταφέρουν; Σήμερα στην τρομερή Κομοτηνή με την Πέγκυ Ζήνα και τον Παναγιώτη Πετράκη.
Νάσαι πάντα καλά λαέ της Κο
Διαβάστε το στο pronews.gr