#Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά μετά τις δηλώσεις του Νταλάρα για την ερμηνεία του Σάκη Ρουβα στο Άξιον Εστί

govastileto.gr
Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»,  ρωτήθηκε για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά. «Δεν ήμουν παρούσα όταν ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε το “Άξιον Εστί”, αλλά όσοι καταπιάνονται με ειλικρίνεια σεβασμό και αγάπη για το έργο […]
11:00 30/01/2024

Πάτρα: Καταφθάνει στις 4/12 η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με το βιβλίο της «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

thebest.gr
Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις IANOS διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη με τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού», την ερχόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, στις 19:30.
04:00 30/11/2023

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Έπεσα σε ένα πηγάδι και έμεινα 2 ημέρες – Νόμιζα πως θα πεθάνω

thebest.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.
08:00 08/06/2023

Συγκλονίζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Έπεσα σε ένα πηγάδι 9 μέτρων και έμεινα εκεί δύο ημέρες»

govastileto.gr
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη άνοιξε το σπίτι της στο Βραχάτι για την εκπομπή Happy Day. Μέσα σε όλα, μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από τις οικογενειακές στιγμές με τον πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη, ενώ περιέγραψε κι ένα περιστατικό που έζησε και την έχει στιγματίσει. «Έφυγα από την Αθήνα και αποφάσισα να ζήσω μόνιμα εδώ στο […]
18:00 06/06/2023

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είναι η influencer που ψάχνουμε

sportime.gr
Πότε ήταν η τελευταία φορά που «επηρεάστηκες» αθώα, χωρίς κάποιο συμφέρον να σε καθοδηγήσει; Γρηγόρης Κεντητός για το sportime.gr.
00:56 08/04/2023

Αναμνήσεις ενός Κοριτσιού: Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη παρουσιάζει το βιογραφικό της βιβλίο

sportime.gr
Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου η Μαργαρίτα Θεοδωράκη θα κάνει την παρουσίαση του νέου της βιβλίου που συγκλονίζει. Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.
16:14 02/02/2023

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Άρπαξαν τον πατέρα μου από την εκκλησία. Η μητέρα μου το έμαθε στην τηλεόραση»

fimes.gr
Έναν χρόνο μετά το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, είδε τον τάφο του, η σύζυγός του, η οποία δεν γνώριζε καν ό,τι είχε πεθάνει, αποκάλυψε η κόρη του Μαργαρίτα. Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, έδωσε συνέντευξή στην εκπομπή «Δύο στη 1» και αποκάλυψε πως η μητέρα της έμαθε πρόσφατα για τον θάνατό του από την […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Άρπαξαν τον πατέρα μου από την εκκλησία. Η μητέρα μου το έμαθε στην τηλεόραση».
09:40 23/10/2022

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον τρόπο που η μητέρα της έμαθα για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

tlife.gr
Στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη μίλησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Η κόρη του To άρθρο Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον τρόπο που η μητέρα της έμαθα για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:58 22/10/2022

Μαργαρίτα Θοεδωράκη: «Ο πατέρας μου θυσίασε πολλά πράγματα για την Ελλάδα»

dete.gr
Στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη έδωσε συνέντευξη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως πρόσφατα η μητέρα της έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση.«Η παράσταση “Αναμνήσεις ενός κοριτσιού” προέκυψε από το βιβλίο μου. Ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα μου, η ζωή […]
14:22 22/10/2022

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη έδωσε συνέντευξη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη […] The post Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.
14:08 22/10/2022

«Μόνη της πια. Μανούλα μου…»: Η συγκινητική ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

thecaller.gr
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης, η σύζυγός του, Μυρτώ, είναι πια μόνη της.Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης, η σύζυγός του, Μυρτώ, είναι πια μόνη της.Η Μυρτώ Αλτίνογλου είναι σήμερα 95 ετών. Μια φωτογραφία της μητέρας της, στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στο Κουκάκι, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram η κόρη της, Μαργαρίτα Θεοδωράκη. «Μόνη της πια. Μανούλα μου…» […]
13:44 04/10/2022

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της – «Μόνη της πια. Μανούλα μου!…»

thecaller.gr
Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία της μητέρας της.Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία της μητέρας της.Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και η ανάμνησή του είναι ακόμη ζωντανή, ειδικά για τα μέλη της οικογένειάς του. Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ανάρτησε φωτογραφία που δείχνει […]
17:50 29/09/2022

Μίκης Θεοδωράκης: Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο στα Χανιά – Συγκινημένη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη

tlife.gr
Ο Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 και σήμερα συμπληρώνεται ένας To άρθρο Μίκης Θεοδωράκης: Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο στα Χανιά – Συγκινημένη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:24 02/09/2022

Ξέσπασε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη για διαθήκη Μίκη: «Δεν είμαστε κληρονόμοι, είναι προσβλητικό…». Τι είπε για Νίκο Κουρή

fimes.gr
Γιατί η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είναι πικραμένη με τον πατέρα της για όσα έγραψε στη διαθήκη του; Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη, τη ζωή της μαζί του αλλά και όσα συνέβησαν μετά το θάνατό του με την διαθήκη του. Αρχικά δήλωσε πως νιώθει τυχερή που είναι κόρη του: […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ξέσπασε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη για διαθήκη Μίκη: «Δεν είμαστε κληρονόμοι, είναι προσβλητικό…». Τι είπε για Νίκο Κουρή.
21:34 31/08/2022

Μαίρη Χρονοπούλου: Συναντήθηκε με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη και τραγούδησαν στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

tlife.gr
Στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης “Φώτης Κοσμάς” το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκαν αγαπημένοι τραγουδιστές μαζί με την To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Συναντήθηκε με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη και τραγούδησαν στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:46 05/07/2022

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ο Μίκης παρακαλούσε να πεθάνει – Το θέμα Κουρή είναι μια αηδία

Newsit
Για τις τελευταίες στιγμές του Μίκη Θεοδωράκη μίλησε η κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για όλα όσα συνέβησαν μετά τον θάνατό του αλλά και για τον Νίκο Κουρή, που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του. Μιλώντας στο Aplha Κύπρου και στον Τάσο Τρύφωνος η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αποκάλυψε για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη ... Περισσότερα To άρθρο Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ο Μίκης παρακαλούσε να πεθάνει – Το θέμα Κουρή είναι μια αηδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 27/05/2022

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Το θέμα του Κουρή είναι μια αηδία, ντροπή – Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του πατέρα μου»

thecaller.gr
Στη ζωή της χωρίς τον πατέρα της αλλά και στην κόντρα με τον Νίκο Κουρή αναφέρθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.Στη ζωή της χωρίς τον πατέρα της αλλά και στην κόντρα με τον Νίκο Κουρή αναφέρθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.«Άλλαξε η ζωή μου πολύ χωρίς τον πατέρα μου. Τους τελευταίους δύο μήνες παρακαλούσα να πεθάνει, υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούταν ποτέ, ήθελε όλο κάτι παραπάνω και αυτό εμένα με […]
10:44 27/05/2022

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Νίκο Κουρή: «Το θέμα αυτό το θεωρώ αηδία και ντροπή»

tlife.gr
Στο «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη και μίλησε για To άρθρο Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Νίκο Κουρή: «Το θέμα αυτό το θεωρώ αηδία και ντροπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:06 27/05/2022

Δήμος Διονύσου: Το έργο και οι μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη πλημμύρισαν την Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο

otavoice.gr
Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα του Δήμου Διονύσου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στη μνήμη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη, την Κυριακή 15 Μαΐου στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο. Στην όμορφη εκδήλωση έδωσε το παρών και η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του Μίκη θεοδωράκη, η οποία μίλησε για το βιβλίο […]
13:28 17/05/2022

Νίκος Κουρής: «Νιώθω γιος του Μίκη, πώς γνώρισα τον πατέρα μου». Γιατί έχασε η Μαργαρίτα, Αλεξάνδρα Σαμοΐλη

fimes.gr
Συνέντευξη στον Σκαϊ παραχώρησε ο Νίκος Κουρής. Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, αλλά και για την περίοδο που έμαθε πως είναι ο βιολογικός τους πατέρας. «Ελπίζω ότι μετά από αυτή την απόφαση, να τελειώνουν όλα εδώ. Ακούστηκαν διάφορα και από τον δικηγόρο […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νίκος Κουρής: «Νιώθω γιος του Μίκη, πώς γνώρισα τον πατέρα μου». Γιατί έχασε η Μαργαρίτα, Αλεξάνδρα Σαμοΐλη.
22:10 22/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load