Σάκκαρη: "Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα γκραν σλαμ"
21:08 - 04/09/2021
Σάκκαρη: "Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα γκραν σλαμ"
04/09/2021
Η Μαρία Σάκκαρη απέδωσε εξαιρετικό τένις και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 2-0 σετ (6-4, 6-3) απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα που την στέλνει πανάξια στον τέταρτο γύρο του «US Open», όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπιάνκα Αντρεέσκου.
Μετά το τέλος του αγώνα, η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε στην κάμερα του «Eurosport» και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εικόνα που παρουσίασε, ενώ τόνισε πως έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μακριά σε ένα γκραν σλαμ.
"Το παιχνίδια πάνω στη βασική γραμμή ήταν καλό. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Πέτρα (σ.σ. Κβίτοβα). Το σερβίς μου και
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να πάω μακριά σε Grand Slam»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το παιχνίδι της με την Πέτρα Κβίτοβα αλλά και για τις επιδόσεις της σε Grand Slam
Διαβάστε το στο Μαρία Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam»
Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα, πέρασε… αέρα στους “16” του US Open και… κοιτάζει ψηλά! Όσα δήλωσε μετά το θρίαμβο της στο “Arthur Ashe Stadium”. Κάθε λόγο για να χαμογελάει και να είναι αισιόδοξη είχε η Μαρία Σάκκαρη, μετά την εμφατική νίκη της επί της Πέτρα Κβίτοβα και την ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα γκραν σλαμ»
Κάθε λόγο για να χαμογελάει είχε η Μαρία Σάκκαρη, μετά την εμφατική νίκη της επί της Πέτρα Κβίτοβα και την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του US Open...
Διαβάστε το στο ZouglaΣάκκαρη – «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam»
Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τη νίκη – πρόκριση απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα.
Διαβάστε το στο Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να πάω μακριά σε Grand Slam»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το παιχνίδι της με την Πέτρα Κβίτοβα αλλά και για τις επιδόσεις της σε Grand Slam.
Διαβάστε το στο Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα γκραν σλαμ»
Κάθε λόγο για να χαμογελάει είχε η Μαρία Σάκκαρη, μετά…
Διαβάστε το στο onsports.grΣάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα γκραν σλαμ»
Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει η Μαρία Σάκκαρη η οποία μετά την νίκη της επί της Πέτρα Κβίτοβα πήρε την πρόκριση στους 16 του US OPEN. «Το παιχνίδι μου πάνω…
Διαβάστε το στο politik.grΣάκκαρη – «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam»
Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τη νίκη – πρόκριση απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα.
Διαβάστε το στο to10.gr