«Τετ-α-τετ» Ν.Αναστασιάδη - Αλ Σίσι: Όσα συζήτησαν
21:10 - 04/09/2021
Με τη σημερινή 1η Διακυβερνητική Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο, παρουσία του Κυπρίου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του Αιγυπτίου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Κύπρου και Αιγύπτου.
"Η σημερινή Διακυβερνητική Συνάντηση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της κοινής δέσμευσης για ενίσχυση των σχέσεων, αλλά και για παρακολούθηση της πορείας και προόδου που σημειώνεται σε σχέση με την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων", τόνισε ο Αιγύπτιος ηγέτης, στις δηλώσεις που ακολούθησαν προς τους δημοσιογράφους.
Σημαντικές ήταν όμως οι δηλώσεις του Αιγυπτίου Προέδρου και για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Κυπριακό. Ο κ. Αλ Σίσι είπε ότι επιβάλλ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τετ α τετ Γκελεστάθη με Θεοδωρικάκο - Τι συζήτησαν
Οι δύο τους είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση προσβλέποντας σε μια σταθερή και αποτελεσματική συνεργασία.
Διαβάστε το στο