Η ιστορία της παιδιάτρου που παλεύει με τον Κορονοϊό εδώ και 10 μήνες: Δεν μπορώ να σηκώσω το τρίχρονο παιδί μου – ΒΙΝΤΕΟ
22:20 - 04/09/2021
Παρότι δεν νόσησε βαριά, δέκα μήνες μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, η παιδίατρος δεν έχει επανέλθει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των μακροχρόνιων συνεπειών της covid-19 είναι η περιπέτεια που πέρασε και συνεχίζει να περνά μία παιδίατρος. Η Ελένη Ιασωνίδου νόσησε πριν από δέκα μήνες αλλά ακόμη και σήμερα ταλαιπωρείται από τον...
The post Η ιστορία της παιδιάτρου που παλεύει με τον Κορονοϊό εδώ και 10 μήνες: Δεν μπορώ να σηκώσω το τρίχρονο παιδί μου – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ιστορία της παιδιάτρου που παλεύει με τον κορονοϊό εδώ και 10 μήνες: “Δεν μπορώ να σηκώσω το τρίχρονο παιδί μου”
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των μακροχρόνιων συνεπειών της covid-19 είναι η περιπέτεια που πέρασε και συνεχίζει να περνά μία παιδίατρος. Η Ελένη Ιασωνίδου νόσησε πριν από δέκα μήνες αλλά ακόμη και σήμερα ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό. “Πίστευα όπως και ο περισσότερος κόσμος ότι τελειώνεις σε 14 μέρες και τελειώνεις και από τον κορoνοϊό. Έτσι νόμιζα, δεν ήξερα” […]
The post Η ιστορία της παιδιάτρου που παλεύει με τον κορονοϊό εδώ και 10 μήνες: “Δεν μπορώ να σηκώσω το τρίχρονο παιδί μου” appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΠαιδίατρος που παλεύει με τον κορονοϊό εδώ και 10 μήνες: «Δεν μπορώ να σηκώσω το τρίχρονο παιδί μου»
Παιδίατρος που παλεύει με τον κορονοϊό εδώ και 10 μήνες: «Δεν μπορώ να σηκώσω το τρίχρονο παιδί μου» Χαρακτηριστικό παράδειγμα των μακροχρόνιων συνεπειών της covid-19 είναι η περιπέτεια που πέρασε και συνεχίζει να περνά μία παιδίατρος. Η Ελένη Ιασωνίδου νόσησε πριν από δέκα μήνες αλλά ακόμη και σήμερα ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό. “Πίστευα όπως και ο περισσότερος […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr