Ξεσπά η Παναγιώτα Βλαντή: «Νευριάζω και νιώθω απαίσια όταν ακούω αυτή την ερώτηση»
08:52 - 05/09/2021
Σε μια συνέντευξη – ποταμό προχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου με αφορμή τη νέα […]
The post Ξεσπά η Παναγιώτα Βλαντή: «Νευριάζω και νιώθω απαίσια όταν ακούω αυτή την ερώτηση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτα Βλαντή – «Νευριάζω και νιώθω απαίσια όταν ακούω αυτή την ερώτηση»
Η ερώτηση που έφερε την Παναγιώτα Βλαντή εκτός εαυτού
Διαβάστε το στο Ξέσπασε η Παναγιώτα Βλαντή – Νευριάζω και νιώθω απαίσια όταν ακούω…
Σε μια συνέντευξη – ποταμό προχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά που έρχεται στον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασε η Παναγιώτα Βλαντή – Νευριάζω και νιώθω απαίσια όταν ακούω…
Διαβάστε το στο spoilersΞεσπά η Παναγιώτα Βλαντή: «Νευριάζω και νιώθω απαίσια όταν ακούω αυτή την ερώτηση»
«Προσκαλώ την κάθε γυναίκα που έχει πέσει θύμα βίας από έκαναν βαθιά νοσηρό, κακό, άρρωστο, κομπλεξικό σύντροφο να έρθει να με βρει στο καμαρίνι του θεάτρου μου και εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τη βοηθήσω» τονίζει η Παναγιώτα Βλαντή. Σε μια συνέντευξη – ποταμό προχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή στο […]
Διαβάστε το στο dete.grΠαναγιώτα Βλαντή: «Νευριάζω και νιώθω απαίσια όταν ακούω αυτή την ερώτηση»
"Προσκαλώ την κάθε γυναίκα που έχει πέσει θύμα βίας από έκαναν βαθιά νοσηρό, κακό, άρρωστο, κομπλεξικό σύντροφο να έρθει να με βρει στο καμαρίνι του θεάτρου μου και εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τη βοηθήσω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr