Μ.Θεοδωράκης: Πώς ήρθε ο συμβιβασμός της οικογένειας - Οι λεπτομέρειες για το λαϊκό προσκύνημα

16:32 - 05/09/2021

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα ταφεί στον Γαλατά Χανίων, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, καθώς τελικά η οικογένεια συμβιβάστηκε.  Βασικό ρόλο να πέσουν οι τόνοι και να πραγματοποιηθεί η τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη έπαιξαν τα εγγόνια και τα παιδιά της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, αλλά και ο γιος του δημιουργού, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα τον αψηφούσε. Από εχθές το βράδυ η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έλεγε στα παιδιά της ότι θα συζητήσει το θέμα, ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν κάθετη επιθυμώντας ο πατέρας της να ταφεί στο Βραχάτι, απόδειξη και η ανάρτησή της. «Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν το αίμα. Όμως η καρδιά μου είναι γεμάτη από το αίμα του πατέρα μου! Τι να καταφέρουν;»,

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίκης Θεοδωράκης: Στον Γαλατά Χανίων η ταφή του - Ολες οι λεπτομέρειες για την κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα

«Τελετή αποχαιρετισμού» το μεσημέρι της Τετάρτης στη Μητρόπολη Αθηνών

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις