Άννα Μαρία Ψυχασράκη: «Μου έκαναν κακό και θα ήθελα μια δημόσια συγγνώμη»

16:48 - 05/09/2021

Στο Όλα Γκουντ και στην Μαρία Βλάχου έδωσε συνέντευξη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, εξηγώντας γιατί απείχε τηλεοπτικά μετά τη νίκη […] The post Άννα Μαρία Ψυχασράκη: «Μου έκαναν κακό και θα ήθελα μια δημόσια συγγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «Με είχαν περάσει για την τρελή του χωριού, θα ήθελα μια συγγνώμη»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι εξέφρασε το παράπονο της για τους δημοσιογράφους και εξήγησε γιατί απέφευγε να δώσει συνεντεύξεις

Διαβάστε το στο in.gr

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θα ήθελα μια δημόσια συγγνώμη – Μου έκαναν κακό»

«Ήρθαν δύο γνωστοί από την Γερμανία και τους έκανε εντύπωση που κέρδισα γιατί μου έλεγαν ότι σε είχαν περάσει για την … του χωριού. Μου είπαν μια χαρά άτομο είσαι, έξυπνη, γελαστή κι έχεις αυτήν την λογική την τρέλα που λέω εγώ. Λέω αυτό το συμπέρασμα από που το έβγαλες; Μήπως παρακολουθούσες τις τηλεοπτικές εκπομπές; […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Με είχαν περάσει για την τρελή του χωριού – Θα ήθελα μια συγγνώμη”

Στην εκπομπή, Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΙ μίλησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η νικήτρια του περσινού Big To άρθρο Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Με είχαν περάσει για την τρελή του χωριού – Θα ήθελα μια συγγνώμη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Θα ήθελα μια δημόσια συγγνώμη από…

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ»  και στην Μαρία Βλάχου μίλησε η περσινή νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τον λόγο που αρνήθηκε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Θα ήθελα μια δημόσια συγγνώμη από…

Διαβάστε το στο spoilers

Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Μου έκαναν κακό – Θέλω μία συγγνώμη από αρκετούς παρουσιαστές

Γεωργία Τσιαρλή ClockDate and time that the article is published or last modified06/09/2021 14:36 Ξέσπασε η νικήτρια του περσινού Big Brother. Ατάκες-φωτιά από την Άννα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Μου έκαναν κακό – Θέλω μία συγγνώμη από αρκετούς παρουσιαστές

Διαβάστε το στο spoilers

Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Μου έκαναν κακό – Θέλω μία συγγνώμη από αρκετούς παρουσιαστές»

Ξέσπασε η νικήτρια του περσινού Big Brother. Ατάκες-φωτιά από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ψυχαράκη: «Μου έκαναν κακό και θα ήθελα μια δημόσια συγγνώμη»

Τα σχόλια που την πλήγωσαν

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο