#Μαρία Βλάχου

Μάρθα Καραγιάννη – «Είχε γεννήσει ένα παιδί και πέθανε μετά από τρεις ημέρες» αποκαλύπτει η κολλητή της φίλη

tlife.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Δούμα. Η στενή To άρθρο Μάρθα Καραγιάννη – «Είχε γεννήσει ένα παιδί και πέθανε μετά από τρεις ημέρες» αποκαλύπτει η κολλητή της φίλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 05/03/2024

Γιώργος Λαμπάτος: Έφτασα στο έσχατο σημείο, με προλάβατε πριν το γκρεμό

Newsit
“Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή” δήλωσε, ξανά, ο Γιώργος Λαμπάτος. Σοκαρισμένος, μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Γιώργος Λαμπάτος επέστρεψε στο σπίτι του και μίλησε το πρωινό της Τετάρτης (07.02.2024) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου στον Alpha. “Έφτασα μέχρι το έσχατο σημείο, όπως σας το ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λαμπάτος: Έφτασα στο έσχατο σημείο, με προλάβατε πριν το γκρεμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 07/02/2024

Νίκος Μουρατίδης για «Super Κατερίνα»: «Ήρθαν, έστησαν την κάμερα, μου φόρεσαν μικρόφωνο και ξαφνικά ο δημοσιογράφος…»

govastileto.gr
Ο Νίκος Μουρατίδης μετά την ανάρτηση που έκανε για τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Μαρία Βλάχου αναφορικά με το θέμα των απαράδεκτων δηλώσεών του κατά της Χριστίνας Λαμπίρη, δεν εμφανίστηκε ποτέ ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα. Ο Νίκος Μουρατίδης επανήλθε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο, όπως το […]
10:00 13/01/2024

Νίκος Φλωρινιώτης: Με πείραξε μια εξέταση, είχα πόνους και έκανα εμετούς

Newsit
“Είμαι λίγο καταβεβλημένος” δηλώνει από το νοσοκομείο ο Νίκος Φλωρινιώτης. Μέσα από το νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε το πρωινό της Τετάρτης (29.11.2023) στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. “Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω και μια με δυο ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Φλωρινιώτης: Με πείραξε μια εξέταση, είχα πόνους και έκανα εμετούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 29/11/2023

Στάθης Αγγελόπουλος: Παίρνει θέση υπέρ του Γιάννη Βαρδή για τη Χριστίνα Μαραγκόζη – «Είναι δικό του θέμα»

zappit.gr
Στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ρωτήθηκε για […] The post Στάθης Αγγελόπουλος: Παίρνει θέση υπέρ του Γιάννη Βαρδή για τη Χριστίνα Μαραγκόζη – «Είναι δικό του θέμα» appeared first on Zappit.
20:00 18/09/2023

Ελπίδα Νίνου: Η αντίδραση στις ερωτήσεις που δέχθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη που δεν περιμέναμε

govastileto.gr
Τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος  Μαρία Βλάχου, η οποία ξεκίνησε τις ερωτήσεις για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού. «Θα μας πείτε δύο λόγια; Τι κάνετε; Πώς είστε; Πώς είναι ο κύριος Φιλιππίδης; Θα μας πείτε δύο λόγια; Πώς είναι ο κ. Φιλιππίδης στην […]
15:00 11/09/2023

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Έτσι σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας το χωρισμό της Εύης Βατίδου

koolnews.gr
Η Εύη Βατίδου χώρισε και διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφο της. Ο Αλέξης Κούγιας αν και δεν ήξερε πολλά πράγματα για αυτόν και κατά δήλωσή του δεν τον είχε δει, της εύχεται να βρει έναν σύντροφο που να τηε ταιριάζει Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, […] The post Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Έτσι σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας το χωρισμό της Εύης Βατίδου appeared first on Koolnews.gr.
22:58 05/07/2023

Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Μετανιώνω που είπα την άποψή μου για τον Αλέξη Γεωργούλη, κακώς μίλησα»

govastileto.gr
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη. Η ηθοποιός που είχε υποδυθεί την τηλεοπτική του μητέρα στη σειρά «Εραστής δυτικών Προαστίων» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γυναίκες κυνηγούσαν από πίσω τον Γεωργούλη σαν τα σκυλιά». Η εκπομπή «Super Κατερίνα» κι η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου επικοινώνησε […]
14:42 25/04/2023

Σοφία Παυλίδου για υπόθεση Γεωργούλη: «Με θλίβει αυτό το γεγονός, πιστεύω ότι η κοπέλα έχει δίκιο»

tlife.gr
 Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Μαρία Βλάχου βρέθηκαν στα παρασκήνια του J2US To άρθρο Σοφία Παυλίδου για υπόθεση Γεωργούλη: «Με θλίβει αυτό το γεγονός, πιστεύω ότι η κοπέλα έχει δίκιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:28 24/04/2023

Κατερίνα Μαστραντωνάκη: Συγκλονίζει η δημοσιογράφος για τη μάχη της με τον καρκίνο – Οι μεταστάσεις και οι χημειοθεραπείες

tlife.gr
Η Κατερίνα Μαστραντωνάκη μίλησε στη Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου για τη μάχη της To άρθρο Κατερίνα Μαστραντωνάκη: Συγκλονίζει η δημοσιογράφος για τη μάχη της με τον καρκίνο – Οι μεταστάσεις και οι χημειοθεραπείες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:16 12/04/2023

Συγκλονίζει η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη: «Έκανα 7 χειρουργεία με τον ίδιο γιατρό, εκεί άρχισε ο Γολγοθάς»

tlife.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Πλουμιδάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο, Μαρία Βλάχου. To άρθρο Συγκλονίζει η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη: «Έκανα 7 χειρουργεία με τον ίδιο γιατρό, εκεί άρχισε ο Γολγοθάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:48 10/04/2023

Κέρκυρα: «Στοπ» σε παιδική χαρά λόγω αρχαίων στην Κασσιόπη

lykavitos.gr
Για την καθυστέρηση στην αναβάθμιση μιας παιδικής χαράς στην Κέρκυρα λόγω αρχαίων στον χώρο η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσιόπης, Μαρία Βλάχου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA».
03:02 05/04/2023

Πανελλαδική πρεμιέρα στην Αλεξανδρούπολη για το ιστορικό δράμα του Βασίλη Τσικάρα «Πέντε 5»

alexpolisonline.com
Πανελλαδική πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στον κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ της Αλεξανδρούπολης, στις 20:30, κάνει το ιστορικό δράμα του Βασίλη Τσικάρα με τον τίτλο «Πέντε 5». Το «Πέντε 5» έρχεται να ολοκληρώσει την τριλογία του σεναριογράφου - σκηνοθέτη για την ελληνική Επανάσταση, μετά τις ταινίες «Έξοδος 1826» και «Πολιορκία». Το «Πέντε 5» παρουσιάζει τα αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης. Τον Σεπτέμβριο του 1821.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Νεοζηλανδό ηθοποιό Manu Bennett (Spartacus, Hobbit, Arrow) και τους Γιάννη Αϊβάζη, Βύρωνα Κολάση, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Καρμάτη, Μανώλη Σαββίδη, Αντώνη Σιώπκα, Κωνσταντίνο Καραθ
15:22 14/03/2023

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δε μου έγινε κάποια παρενόχληση από γυναίκα, άντρα, τίποτα – Θα ήθελα να δω τι αντίδραση θα είχα»

tlife.gr
Τον Σπύρο Μπιμπίλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου στα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Δε μου έγινε κάποια παρενόχληση από γυναίκα, άντρα, τίποτα – Θα ήθελα να δω τι αντίδραση θα είχα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:40 13/03/2023

Κατερίνα Στανίση κατά Γιάννη Αγγελάκα για την ανάρτηση για τα Τέμπτη

govastileto.gr
Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά από ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα για την τραγωδία στα Τέμπη, στην οποία ο τραγουδιστής αναφέρει ότι αν ήξερε ότι η κυβέρνηση θα έδινε αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες, τότε θα έμπαινε κι εκείνος στο τρένο. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, συνάντησε στα […]
16:32 13/03/2023

Τέμπη: παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών μέχρι στιγμής από το πρώτο βαγόνι

zappit.gr
Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, στη σύγκρουση στα Τέμπη, παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Η Μαρία Βλάχου […] The post Τέμπη: παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών μέχρι στιγμής από το πρώτο βαγόνι appeared first on Zappit.
11:22 02/03/2023

Στέφανο Σαρτίνι: Είχαμε σχέση με την Κατρίνα Λάσπα αλλά σήμερα μηδέν επαφή

Newsit
Για όλους και όλα μίλησε ο Στέφανο Σαρτίνι στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη! Για την προσωπική του ζωή, την καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου του αδελφού μίλησε ο Στέφανο Σαρτίνι στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Βλάχου και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha.  ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανο Σαρτίνι: Είχαμε σχέση με την Κατρίνα Λάσπα αλλά σήμερα μηδέν επαφή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:34 09/02/2023

Στέφανο Σαρντίνι: Ποια παρουσιάστρια θα ήθελε να δει ξανά στην τηλεόραση – Είχαν σχέση

okmag.gr
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι μίλησε στη Μαρία Βλάχου και την εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο Ιταλός σκηνοθέτης που ταυτίστηκε με τα λαμπερά σόου με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την απώλεια του αδερφού του αλλά και για την Ελλάδα. Μάλιστα εκδήλωσε την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι […] The post Στέφανο Σαρντίνι: Ποια παρουσιάστρια θα ήθελε να δει ξανά στην τηλεόραση – Είχαν σχέση appeared first on OK! Magazine.
15:14 09/02/2023

Συγκινεί ο Στέφανο Σαρτίνι: «Στην καρδιά μου υπάρχει μοναξιά»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανο Σαρτίνι στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, […] The post Συγκινεί ο Στέφανο Σαρτίνι: «Στην καρδιά μου υπάρχει μοναξιά» appeared first on Zappit.
14:38 09/02/2023

Οι τρεις καταγγέλλουσες στη δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα της απόφασης

okmag.gr
Αποκλειστικό ρεπορτάζ από τα δικαστήρια είχε η εκπομπή «Super Κατερίνα» της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Βλάχου θέλησε να μεταφέρει το κλίμα μέσα στο δικαστήριο την ώρα που ακούστηκε η απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου. Μάλιστα παρούσες ήταν και η Άννα Μαρία […] The post Οι τρεις καταγγέλλουσες στη δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα της απόφασης appeared first on OK! Magazine.
11:04 09/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load