Κυπαρισσία: Συγκλονίζει ο γιος της Μόνικα - «Ήταν άρρωστη και την κακοποιούσε» (vid)
23:12 - 05/09/2021
Συγκλονισμένος για το χαμό της μητέρας του είναι ο γιoς της άτυχης Μόνικα, της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ξεσπάει ο γιος της 42χρονης Μόνικα - «Ήταν άρρωστη και την κακοποιούσε»
Ο γιος της 52χρονης άτυχης γυναίκας σπάει τη σιωπή του μετά το χαμό της μητέρας του, η οποία βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στην Κυπαρισσία.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο γιος της πίστευε ότι το πτώμα που βρέθηκε δεν είναι της μητέρας του και ήλπιζε στο θαύμα: «Όταν έμαθα την είδηση ότι βρήκαν τη σορό δεν το περίμενα, εγώ δεν πίστευα ότι είναι νεκρή», είπε στο Star.
Παράλληλα, καταγγέλλει ότι ο σύντροφος της μητέρας του για τον οποίο έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης δεν την άφηνε να μιλάει στο τηλέφωνο, ακόμα και στα παιδιά της.
«Προσπάθησα τον τελευταίο 1,5 χρόνο περίπου να έχω επαφές με τη μητέρα μου, αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν... Η μητέρα μο
Διαβάστε το στο pronews.grΚυπαρισσία: Συγκλονίζει ο γιος της Μόνικα – «Ήταν άρρωστη και την έδερνε»
Νέες αποκαλύψεις για τον πρώην σύντροφο της άτυχης γυναίκας
Διαβάστε το στο news.gr