#Μόνικα

Προβολή ταινίας "Ο Καθεδρικός" στην Κινηματογραφική λέσχη Πάτρας

patrasevents.gr
Options CinemasΔευτέρα, 29 Απρ 2024 19:00Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ – THE CATHEDRAL  Σκηνοθεσία-Σενάριο: Ρίκι Ντ Αμπροουζ Ηθοποιοί: Μπράιαν ντ Αρσι Τζέιμς, Μόνικα Μπαρμπάρο Φωτογραφία: Μπάρτον Κορτράιτ Μοντάζ: Ρίκι Ντ Αμπροουζ Χώρα: H.Π.Α. (Έγχρωμη) Διάρκεια: 87΄Πρώτη Προβολή: Ώρα 19.00Δεύτερη Προβολή: Ώρα 21.30Ενα οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ μετουσιώνεται σε ένα ουσιαστικόκινηματογραφικό δοκίμιο πάνω στη λειτουργία της μνήμης.Ανατρεπτικά χιουμοριστικό, διεισδυτικά κοινωνικό και πρωτότυπα σκηνοθετημένοοικογενειακό πορτρέτο, στο οποίο ο Γουές Άντερσον συ...
19:53 24/04/2024

Από την Αλεξανδρούπολη η Ολυμπιακή Φλόγα φωτίζει όλο τον κόσμο (photos)

alexpolisonline.com
Στην Αλεξανδρούπολη έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου η Ολυμπιακή Φλόγα, όπου και θα διανυκτερεύσει, στην ολοκλήρωση της 7ης μέρας της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Το βωμό κάτω από το Φάρο της πόλης άναψε ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Aκοντισμού Κώστας Γκατσιούδης που κατάγεται από το Διδυμότειχο.Οι λαμπαδηδρόμοι που μετέφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα από τον κόμβο του παλαιού Νοσοκομείου έως το κέντρο της Αλεξανδρούπολης ήταν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Tae Kwon Do Μόρφω Δροσίδου, ο Κυπελλούχος Ευρώπης και Πρωταθλητής Ελλάδας Μπάσκετ Γιώργος Βαλαβανίδης, η Ιατρός Βιοπαθολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Μικροβιολογίας ΑΠΘ Γεωργία Γ
03:54 23/04/2024

Jon Bon Jovi: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – “Μπορώ να τραγουδήσω πια”

instyle.gr
Ο Jon Bon Jovi μιλά για την τωρινή κατάσταση της υγείας του, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη φωνή πριν από δύο χρόνια. Μιλώντας στο Thank you, Goodnight: The Bon Jovi Story Docuseries Screening and Q+A event στις 10 Απριλίου στο Aero Theater στη Σάντα Μόνικα, ο frontman των Bon Jovi, 62 ετών, μίλησε για […] The post Jon Bon Jovi: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – “Μπορώ να τραγουδήσω πια” appeared first on InStyle.
23:46 11/04/2024

Ποια ήταν η Μόνικα Ντάνεμαν και γιατί ήταν ύποπτη για τον θάνατο του Τζίμι Χέντριξ;

in.gr
Η Μόνικα Ντάνεμαν ήταν Γερμανίδα πατινέζ, καλλιτέχνης και σημαντική φιγούρα στη ζωή του Τζίμι Χέντριξ. Γύρω από το όνομά της υπάρχει ένας μύθος, ο οποίος ενισχύθηκε με την αυτοκτονία της μετά τον θάνατο του θρυλικού μουσικού.
14:00 05/04/2024

«Φεύγω, με προσβάλετε»: Απηύδησμένος με όλους ο Μικρούτσικος, πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από την εκπομπή

Newside.gr
Σκηνικό έντασης επικράτησε στον αέρα του Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος αρπάχτηκαν, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής προς τον δημοσιογράφο. Πιο συγκεκριμένα, η ένταση ξεκίνησε μετά την αναφορά που έκανε η Εύη Δρούτσα στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά, αποκαλώντας τον «Μόνικα», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί ο στενός του [...] Το άρθρο «Φεύγω, με προσβάλετε»: Απηύδησμένος με όλους ο Μικρούτσικος, πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από την εκπομπή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:00 12/03/2024

Σκληρή κόντρα on air Καινούργιου – Μικρούτσικου – Ξεχειλίζει το ποτήρι

eretikos.gr
Για μία ακόμη φορά, τα αίματα ανέβηκαν πολύ στην εκπομπή Super Κατερίνα και ο Αντρέας Μικρούτσικος πρωταγωνιστεί. Αν δε, οι καβγάδες δεν είναι σκηνοθετημένοι, τότε μπαίνει σοβαρό ζήτημα συνεργασίας των πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, υπήρξε ένας έντονος διάλογος, όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά αποκαλώντας τον “Μόνικα” όπως τον αποκαλεί και […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
22:58 11/03/2024

Pierce Brosnan-Keely Shaye: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Ο Pierce Brosnan μετέτρεψε τη βραδιά των βραβείων Oscar Wilde, όπου τιμήθηκε για την προσφορά του, σε βραδιά ραντεβού με την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Keely Shaye. Το ζευγάρι έλαμψε στο κόκκινο χαλί της Bad Robot Productions, στην τελετή που διοργανώθηκε στη Σάντα Μόνικα. Ο σταρ και η σύζυγός του πόζαραν για τους φωτογράφους λάμποντας από […] The post Pierce Brosnan-Keely Shaye: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
20:46 08/03/2024

Στέλιος Δρουμαλιάς: Για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης τον «βάπτισε» Μόνικα;

zappit.gr
Ο Στέλιος Δρουμαλιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή τη […] The post Στέλιος Δρουμαλιάς: Για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης τον «βάπτισε» Μόνικα; appeared first on Zappit.
19:00 28/02/2024

Δήμητρα Παπαδοπούλου - Μόνικα: Από μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη κατέληξαν φίλες και κουμπάρες

queen.gr
«Οι μέρες μεγαλώνουν και ομορφαίνουν και «χωράνε» αγαπημένα κανονίσματα» έγραψε η Μόνικα για την έξοδό της με την Δήμητρα Παπαδοπούλου.Περισσότερα...
23:09 09/02/2024

Στέφανος Κασσελάκης: Η φωτογραφία με τον Τάιλερ και την εντυπωσιακή υπεύθυνη εστιατορίου στα Μετέωρα

lamianow.gr
Την πόλη της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα επισκέφτηκε, χθες Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. Η επίσκεψη ήταν όπως φαίνεται ιδιωτική και επί της ουσίας ήταν μία στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά πληροφορίες, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ενημερωθεί, ενώ στο πρόγραμμά του δεν υπήρχε κάποια πολιτική δραστηριότητα. Ωστόσο, εκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάιλερ Μακμπέθ αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, ξεχωρίζουν μερικές ακόμη φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media. Ο λόγος για μία εντυπωσιακή ξανθ
19:37 06/02/2024

Aπό τον θρίαμβο στην κατάρρευση: Πώς μία startup που νοίκιαζε σκούτερ… βγήκε από τον δρόμο

empisteutiko.gr
Όπως πολλοί επαγγελματίες που εργάζονται εκτός τεχνολογίας, ο Edward Fu ήταν σκεπτικός όταν άκουσε για πρώτη φορά για startups που υποστηρίζονται από επιχειρήσεις και επικεντρώνονται σε μια αρκετά πεζή δραστηριότητα: ενοικιάσεις σκούτερ. Αλλά όταν ένας από αυτούς, μια εταιρεία που ονομάζεται Bird, του πρόσφερε μια συνέντευξη εργασίας στην έδρα της στη Σάντα Μόνικα, μια πόλη […] The post Aπό τον θρίαμβο στην κατάρρευση: Πώς μία startup που νοίκιαζε σκούτερ… βγήκε από τον δρόμο appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 04/02/2024

Πέθανε ο πρόεδρος της Ναμίμπιας Χάγκε Γκέινγκομπ - Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

Skai.gr
Στο πλευρό του Χάγκε Γκέινγκομπ, βρίσκονταν η αγαπημένη του σύζυγος Μόνικα Γκέινγκος και τα παιδιά του
08:37 04/02/2024

Dua Lipa: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της

instyle.gr
Η Dua Lipa και ο Callum Turner δεν άργησαν να δημοσιοποιήσουν το ειδύλλιό τους μόλις λίγες ημέρες αφού άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες που τους ήθελαν “τρελό τον ένα για τον άλλο”. Η Lipa εθεάθη να φεύγει από την εκδήλωση Q&A του Turner στο Aero Theatre στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, μαζί με την ομάδα […] The post Dua Lipa: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της appeared first on InStyle.
21:46 16/01/2024

Pierce Brosnan-Keeley Shaye: Ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο – Το βλέμμα αγάπης που μας έκανε να λιώσουμε

instyle.gr
Ο Pierce Brosnan και η σύζυγός του, Keeley Shaye αποδεικνύουν ότι ο έρωτας περνά και από το στομάχι. Το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του σε στέκι διασήμων στη Σάντα Μόνικα. Ο 70χρονος Brosnan δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει τον έρωτά του για την Keeley. Βγαίνοντας από το εστιατόριο Giorgio Baldi χάρισε πλατιά χαμόγελα στους φωτορεπόρτερ. […] The post Pierce Brosnan-Keeley Shaye: Ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο – Το βλέμμα αγάπης που μας έκανε να λιώσουμε appeared first on InStyle.
18:46 20/12/2023

Η Μόνικα άλλαξε τα μαλλιά της και κάπως έτσι ακόμα μία «ορκισμένη» μελαχρινή υπέκυψε στη μεγάλη τάση

queen.gr
Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά λίγους μήνες μετά τη δεύτερη γέννα. Περισσότερα...
18:17 08/12/2023

Μόνικα: «Μας έχει παντρέψει με τον σύζυγο μου ο Ed Harris»

zappit.gr
Η Μόνικα βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, για να δώσει συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Μόνικα: «Μας έχει παντρέψει με τον σύζυγο μου ο Ed Harris» appeared first on Zappit.
00:00 25/11/2023

Ιάσων Τριανταφυλλίδης: «Η δική μας Μόνικα Μπελούτσι είναι η Χάρις Αλεξίου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου έδωσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο οποίος σχολίασε τους πάντες. «Η […] The post Ιάσων Τριανταφυλλίδης: «Η δική μας Μόνικα Μπελούτσι είναι η Χάρις Αλεξίου» appeared first on Zappit.
14:00 23/11/2023

Ozzy Osbourne: Ανησυχία για τον 74χρονο rocker – Εξασθενημένος σε αναπηρικό αμαξίδιο

instyle.gr
Ο Ozzy Osbourne προκαλεί ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς ο 74χρονος rocker μοιάζει εντελώς αδύναμος. Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον σταρ των Black Sabbath να φεύγει από κτίριο στη Σάντα Μόνικα με αναπηρικό αμαξίδιο. Φορά προστατευτική μάσκα ενώ μαζί του είναι δύο συνοδοί, που σπρώχνουν το αμαξίδιό του. Ο Osbourne πάσχει […] The post Ozzy Osbourne: Ανησυχία για τον 74χρονο rocker – Εξασθενημένος σε αναπηρικό αμαξίδιο appeared first on InStyle.
23:46 15/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load