Ο Αντώνης Ρέμος για Παντελίδη και Mad Clip – «Δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία»

08:38 - 06/09/2021

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, αλλά […] The post Ο Αντώνης Ρέμος για Παντελίδη και Mad Clip – «Δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αντώνης Ρέμος για Παντελίδη και Mad Clip: Δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία

«Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία», λέει ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε το στο

Ρέμος για Mad Clip: Δεν του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία, όπως και στον Παντελίδη

Για τον ξαφνικό θάνατο του Mad Clip μίλησε ο Αντώνης Ρέμος που έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά από δύο χρόνια. «Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά, για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία. Ας δουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί» είπε ο Αντώνης Ρέμος στους δημοσιογράφους. Ρέμος: Έχω πάρα πολύ άγχος Ο τραγουδιστής δήλωσε αγχωμένος για την πρώτη του συναυλία μετά από τόσο καιρό ενώ μίλησε και για την κόρη του και την ενασχόλησή της με το ταλέντο. «Σας ευχαριστώ που καλύπτετε την πρώτη μου συναυλία μετά από δύο χρόνια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Η παύση που έκανα με επηρέασε πάρα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντώνης Ρέμος για Παντελίδη και Mad Clip: Δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία

«Η παύση που έκανα με επηρέασε πάρα πολύ, είχα κι εγώ πάρα πολλές μεταπτώσεις»

Διαβάστε το στο news.gr

Ρέμος: Στον Mad Clip και τον Παντελή δε δόθηκε δεύτερη ευκαιρία

Γεωργία Τσιαρλή ClockDate and time that the article is published or last modified06/09/2021 10:25 Τα είπε όλα ο Αντώνης Ρέμος, που αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Mad... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρέμος: Στον Mad Clip και τον Παντελή δε δόθηκε δεύτερη ευκαιρία

Διαβάστε το στο spoilers

Ρέμος: «Στον Mad Clip και τον Παντελή δε δόθηκε δεύτερη ευκαιρία»

Τα είπε όλα ο Αντώνης Ρέμος, που αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Mad Clip, μιλώντας παράλληλα και για τον Παντελή Παντελίδη. Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Αντώνης Ρέμος για Παντελίδη και Mad Clip – «Δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία»

«Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία», λέει ο Αντώνης... The post Ο Αντώνης Ρέμος για Παντελίδη και Mad Clip – «Δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο