Γιώργος Πατούλης: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τη Μαρίνα Πατούλη
09:06 - 06/09/2021
Ο Γιώργος Πατούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» , και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε
To άρθρο Γιώργος Πατούλης: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τη Μαρίνα Πατούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη εξομολόγηση μετά το χωρισμό του με τη Μαρίνα
Ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας του και στον χωρισμό του
Διαβάστε το στο Πατούλης: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό– Τι είπε για την Μαρίνα
Ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στη μητέρα του που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της. «Μου λείπει η μητέρα μου στην καθημερινότητα. Προφανώς στα δύσκολα δεν έχω το χρόνο να σκεφτώ, έχω το χρόνο να δράσω. Η μητέρα μου ήταν ηρωίδα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Πατούλης: Μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του – Τι είπε για την πρώην σύζυγο του
«Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς είτε αυτοί είναι μαζί είτε αυτοί είναι χώρια»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Πατούλης: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη
Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη χώρισαν μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας. Ο περιφερειάρχης Αττικής είχε κρατησει χαμηλούς τόνους όλο το προηγούμενο διάστημα θέλοντας να μην απασχολεί τα φώτα με την προσωπική του ζωή. Αναφέρθηκε όμως στο διαζύγιό του, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Γιώργο Μπέζα. «Τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν […]
The post Γιώργος Πατούλης: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr