Ο Θέμης Κανέλλος «καίει» παίκτη του Big Brother – «Όταν ήρθε στο σπίτι μου ήταν άλλος»

11:26 - 06/09/2021

Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε την Δευτέρα στη νέα πρωινή εκπομπή του OPEN και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Μέσα σε όλα, ο […] The post Ο Θέμης Κανέλλος «καίει» παίκτη του Big Brother – «Όταν ήρθε στο σπίτι μου ήταν άλλος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother 2: Ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε το όνομα του παίκτη που πέρασε από το σπίτι του (Βίντεο)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Big Brother: Ο Θέμης Κανέλλος «καίει» τον Ισίδωρο Δούνη – «Όταν ήρθε στο σπίτι μου ήταν άλλος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του «Big Brother», Θέμης Κανέλλος ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον φετινό παίκτη του reality Ισίδωρο Δούνη. Ο Θέμης Κανέλλος ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι δυο τους είχαν συνάντηση πριν ο Ισίδωρος μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και πως κατά τη διάρκεια εκείνης της συνάντησης, ο φετινός παίκτης ήταν διαφορετικός. Ειδικότερα, ο Θέμης Κανέλλος σημείωσε «στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα. Έρχεται τέλος πάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother. Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει γι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Θέμης Κανέλλος «καίει» παίκτη του Big Brother: «Όταν ήρθε στο σπίτι μου ήταν άλλος»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Big Brother – Ο Θέμης Κανέλλος καίει παίκτη του φετινού ριάλιτι – Με τον…

Ο Θέμης Κανέλλος έκανε αποκαλύψεις σε συνέντευξή του. Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του Big Brother αναφέρθηκε στον Ισίδωρο Δούνη που βρίσκεται τη φετινή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother – Ο Θέμης Κανέλλος καίει παίκτη του φετινού ριάλιτι – Με τον…

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Θέμης Κανέλλος «καίει» παίκτη του Big Brother

«Όταν ήρθε στο σπίτι μου ήταν άλλος»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θέμης Κανέλλος: Αυτός ο παίκτης του φετινού “Big Brother” πήγε σπίτι του

Στη νέα πρωινή εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Θέμης Κανέλλος. Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» αναφέρθηκε ονομαστικά στον Ισίδωρο Δούνη που βρίσκεται φέτος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και αποκάλυψε πως είχε πάει σπίτι του και τον ρωτούσε για το παιχνίδι. Η συνέχεια στο fthis.gr The post Θέμης Κανέλλος: Αυτός ο παίκτης του φετινού “Big Brother” πήγε σπίτι του appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»