Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά… Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί»

11:46 - 06/09/2021

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την υγεία της έδωσε η Κατερίνα Διδασκάλου, στο Πρωινό και τον […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά… Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Δεν θέλω να πω αν έκανα το εμβόλιο»

Η Κατερίνα Διδασκάλου έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στο Πρωινό και στον Θάνο Βάγιο, μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Η Κατερίνα Διδασκάλου αψηφούσε τον υψηλό πυρετό και συνέχιζε τις παραστάσεις Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Δεν θέλω να πω αν έκανα το εμβόλιο» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Κατερίνα Διδασκάλου μετά το πρόβλημα υγείας: Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί (Βίντεο)

«Για 5 ημέρες είχα 39.5 πυρετό» - «Όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση», δήλωσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Διδασκάλου – Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί

Η ηθοποιός αποκάλυψε ήταν σοβαρά τα πράγματα και για αυτό αναγκάστηκε να σταματήσει τις παραστάσεις

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Διδασκάλου: Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά – Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η αγαπημένη τηλεοπτική «Μυρσίνη» των «Άγριων Μελισσών», λόγω της κατάστασης της υγείας της, αναγκάστηκε να μείνει για λίγο εκτός των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και να αναβάλλει μεταξύ άλλων και τις θεατρικές της παραστάσεις. «Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δεν θέλει να πούμε το όνομά του. Ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με εξέτασε κλινικά μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους, η υψηλή κλινική υποψία για Covid ήταν το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Διδασκάλου για την περιπέτεια με την υγεία της: «Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά – Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί»

Η ηθοποιός εξήγησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δεν θέλει να πούμε το όνομά του. Ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει εμβολιαστεί

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες, To άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει εμβολιαστεί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Διδασκάλου για κορωνοϊό: «Η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή – Δε θα πω αν είχα εμβολιαστεί» (Video)

«Είτε προς τη μια είτε προς την άλλη μεριά, οφείλουμε να σεβόμαστε την υγεία των διπλανών μας»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κατερίνα Διδασκάλου που πέρασε covid: Δεν απαντώ αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί ο κόσμος

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η τηλεοπτική Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο «Πρωινό» για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Το άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου που πέρασε covid: Δεν απαντώ αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί ο κόσμος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά… Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί»

“Όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση”, λέει η Κατερίνα Διδασκάλου. Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την υγεία της έδωσε η Κατερίνα Διδασκάλου, στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο. Η δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Για να φτάσω εγώ να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά – Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί

6 Σεπτεμβρίου 2021 13:25 «Δεν θέλω να πολωθεί καθόλου ο κόσμος» τόνισε η Κατερίνα Διδασκάλου Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Διδασκάλου: Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά – Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί

Διαβάστε το στο spoilers

Διδασκάλου: «Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά… Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί»

Μιλά για πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Διδασκάλου: Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά – Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η αγαπημένη τηλεοπτική «Μυρσίνη» των «Άγριων Μελισσών», λόγω της κατάστασης της υγείας της, αναγκάστηκε να μείνει για λίγο εκτός των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και να αναβάλλει μεταξύ άλλων και τις θεατρικές της παραστάσεις. «Για να φτάσω εγώ […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά… Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί» (video)

"Όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο