#Κατερίνα Διδασκάλου

Η Διδασκάλου γίνεται για 13η χρονιά Ερατώ στην «Πόρνη από πάνω» & στέλνει μήνυμα για την κακοποίηση

queen.gr
«Αυτό το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη που είναι ακτιβισμός στην πράξη και μιλάει για την παντοειδή κακοποίηση των γυναικών, που οι εποχές μας, δυστυχώς δεν μας αφήνουν να την ξεχάσουμε», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας για την «Πόρνη από πάνω» που θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι την ερχόμενη σεζόν.Περισσότερα...
18:09 11/04/2024

Κατερίνα Διδασκάλου στη δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Αυνανιζόταν μπροστά μου»

eretikos.gr
Στη δίκη του Κώστα Κωστόπουλου, πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», που κατηγορείται για το βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 5/4 η Κατερίνα Διδασκάλου αλλά και η Μαρία Τζομπανάκη. Η Κατερίνα Διδασκάλου, τόνισε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά «Έρωτας» και την καταγγέλλουσα Έλενα Αθανασοπούλου όταν της τηλεφώνησε, λέγοντάς της ότι χρειάζεται την κατάθεσή της […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
17:58 05/04/2024

Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Διδασκάλου

paraskhnio.gr
Η Κατερίνα Διδασκάλου κατέθεσε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλο, κατηγορούμενο για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου. Υποστηρικτική για τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη ήταν η Μαρία Τζομπανάκη. Η κυρία Διδασκάλου, κατέθεσε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά «Έρωτας» και την Το άρθρο Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Διδασκάλου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 05/04/2024

Κατερίνα Διδασκάλου: Εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε Μελίνα Μερκούρη

zappit.gr
Σαν σήμερα, 6 Μαρτίου 1994, έφυγε από τη ζωή η Μελίνα Μερκούρη και η Κατερίνα Διδασκάλου ήρθε να μας την […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: Εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε Μελίνα Μερκούρη appeared first on Zappit.
23:00 06/03/2024

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω περάσει φριχτά με ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν μόνο οι ίντριγκες»

eretikos.gr
Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου. Με εξομολογητική διάθεση η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις κρίσεις πανικού και πως τις αντιμετώπισε.   «13 Δεκεμβρίου ξύπνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κρίση άγχους. Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Ξύπνησα στις 2 τα ξημερώματα την φαρμακοποιό μου, μιλούσα όλο το […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
20:58 20/01/2024

Κατερίνα Διδασκάλου: «Πήρα στις 2 τα ξημερώματα τη φαρμακοποιό μου, η αδερφή μου με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω»»

zappit.gr
Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου. Με εξομολογητική διάθεση η […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Πήρα στις 2 τα ξημερώματα τη φαρμακοποιό μου, η αδερφή μου με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω»» appeared first on Zappit.
17:00 20/01/2024

Κατερίνα Διδασκάλου: Φωτογράφισε τον εγγονό της με θέα την Ακρόπολη

mothersblog.gr
Η Κατερίνα Διδασκάλου ευχήθηκε στους ακολούθους της για τις γιορτές με μία ιδιαίτερη ανάρτηση.Περισσότερα...
16:37 29/12/2023

«Έσπασε» η Κατερίνα Διδασκάλου στον «αέρα» της ΕΡΤ

queen.gr
Στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου το πρωί του Σαββάτου 25/11.Περισσότερα...
21:17 25/11/2023

Κατερίνα Διδασκάλου – «Έσπασε» μιλώντας για τα τύψεις της: «Τους στέρησα την παρουσία μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη […] The post Κατερίνα Διδασκάλου – «Έσπασε» μιλώντας για τα τύψεις της: «Τους στέρησα την παρουσία μου» appeared first on Zappit.
19:00 25/11/2023

Κατερίνα Διδασκάλου: Ατύχημα για την ηθοποιό στη χθεσινή της πρεμιέρα

govastileto.gr
Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με αφορμή τη νέα της παράσταση στο Νέο Ακάδημο «Unfriend». Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ένα ελαφρύ τραυματισμό που υπέστη λίγες ώρες νωρίτερα επάνω στη σκηνή. «Χθες, για παράδειγμα, με το που μπήκα σε μια πολύ έντονα κινησιολογική σκηνή, γιατί έχω πολύ physicality πάλι […]
10:00 15/10/2023

Ατύχημα για την Κατερίνα Διδασκάλου στην πρεμιέρα της

okmag.gr
Ένα ατύχημα πάνω στη σκηνή στην πρεμιέρα της είχε η Κατερίνα Διδασκάλου, Η γνωστή ηθοποιός είχε πρεμιέρα με την παράσταση Unfriend στο θέατρο και αποκάλυψε στη Ναταλία γερμανού και την εκπομπή«Καλύτερα δε γίνεται», τι ακριβώς έπαθε. «Χθες, για παράδειγμα, με το που μπήκα σε μια πολύ έντονα κινησιολογική σκηνή, γιατί έχω πολύ physicality πάλι πάνω […] The post Ατύχημα για την Κατερίνα Διδασκάλου στην πρεμιέρα της appeared first on OK! Magazine.
00:58 15/10/2023

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς συνδύασε δυο διαφορετικά prints σε βραδινή της έξοδο

okmag.gr
Στην πρεμιέρα της παράστασης Unfriend με τους: Κατερίνα Διδασκάλου, Βάσω Λασκαράκη, Σόλωνα Τσούνη και ο Δημήτρη Κουρούμπαλη, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο θέατρο Ακάδημος κάνοντας με ξεχωριστή εμφάνιση με δυο μοναδικά κομμάτια από τη νέα συλλογή του Project Soma. Η γνωστή ηθοποιός κατάφερε […] The post Αθηνά Οικονομάκου: Πώς συνδύασε δυο διαφορετικά prints σε βραδινή της έξοδο appeared first on OK! Magazine.
20:58 14/10/2023

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έπαθα θλάση πάνω στη σκηνή και άρχισα να κάνω μασάζ για να την ξεπεράσω»

zappit.gr
Με αφορμή τη νέα της παράσταση στο Νέο Ακάδημο, Unfriend βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Έπαθα θλάση πάνω στη σκηνή και άρχισα να κάνω μασάζ για να την ξεπεράσω» appeared first on Zappit.
20:00 14/10/2023

Κατερίνα Διδασκάλου για τη ζωή στη Νέα Υόρκη: «Τη λάτρεψα, έκανα τρεις παράνομες δουλειές»

govastileto.gr
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, αλλά και τις δουλειές που έκανε το διάστημα που έζησε στη Νέα Υόρκη. «Τα δύο μου κορίτσια γεννήθηκαν στην Αμερική. Δεν είχα βοήθεια από συγγενείς, είχα εσωτερικές γυναίκες στο σπίτι. Ποτέ δεν φοβήθηκα στο […]
11:00 23/09/2023

Κατερίνα Διδασκάλου: Παρέα με συναδέλφους μου δεν έκανα ποτέ

thebest.gr
Στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή και τη συναναστροφή με τους συναδέλφους της μίλησε, με ειλικρίνεια, η  Κατερίνα Διδασκάλου.
20:00 22/09/2023

Κατερίνα Διδασκάλου: «Μου στέλνουν ως σήμερα μηνύματα για την Μυρσίνη»

zappit.gr
Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα μίλησε για το πόσο την έχει χαρακτηρίσει […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Μου στέλνουν ως σήμερα μηνύματα για την Μυρσίνη» appeared first on Zappit.
11:00 20/08/2023

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έρωτας και θάνατος είναι οι δύο μεγάλες δυνάμεις στη ζωή μου»

zappit.gr
Η Κατερίνα Διδασκάλου θα βρεθεί στη νέα καθημερινά της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα» και παραχώρησε συνέντευξη στη Real life και την δημοσιογράφο […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Έρωτας και θάνατος είναι οι δύο μεγάλες δυνάμεις στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
23:00 18/08/2023

Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει ο κόσμος»

thecaller.gr
Στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου.Στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου.«Έρχονται οι μητέρες αφού την έχουν δει μόνες τους και την ξαναβλέπουν μαζί με τα παιδιά τους. Η ηρωίδα μου είναι μια γυναίκα που φοβάται τη μοναξιά, το τι θα πει ο κόσμος, τι θα πουν οι γονείς της. Γιατί; Γιατί έτσι έχει μάθει, […]
15:00 15/08/2023

Κατερίνα Διδασκάλου: Φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ με το μαγιό της

thecaller.gr
Η Κατερίνα Διδασκάλου στα social media έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με στιγμιότυπα από το Φοινικόδασος της Πρέβελης στο Ρέθυμνο.Η Κατερίνα Διδασκάλου στα social media έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με στιγμιότυπα από το Φοινικόδασος της Πρέβελης στο Ρέθυμνο.Η γνωστή ηθοποιός που υποδήθηκε την ηγουμένη στο «Μαύρο Ρόδο» τη σεζόν που παρήλθε, «έντυσε» το κλιπ που δημοσίευσε με το ποίημα της Μαρίας Πολυδούρη, «Το Δάσος». «Από το μαγευτικό Φοινικόδασος της […]
16:00 12/08/2023

Για ποια σειρά συζητούν Τότσικας, Διδασκάλου και Κουρή;

youfly.com
Την ένταξή τους στο καστ μιας νέας σειράς συζητούν Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Διδασκάλου και Νεφέλη Κουρή. The post Για ποια σειρά συζητούν Τότσικας, Διδασκάλου και Κουρή; appeared first on Youfly.
14:58 26/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load